Ce preţ are OJA pe care Regina Elisabeta o foloseşte de 28 de ani

Regina Elisabeta este cunoscută pentru apariţiile sale fără cusur, aceasta acordând atenţie fiecărui detaliu, în special manichiurii care, în mod surprinzător, este neschimbată de 28 de ani, potrivit ONE.

1315 afișări
Imaginea articolului Ce preţ are OJA pe care Regina Elisabeta o foloseşte de 28 de ani

Ce preţ are OJA pe care Regina Elisabeta o foloseşte de 28 de ani

Majestatea sa foloseşte aceeaşi ojă şi aceeaşi nuanţă încă din 1989, iar în tot acest timp, nicio altă culoare nu i-a luat locul! Este vorba de nuanţa roz pal din colecţia Essie, care poartă numele “Ballet Slippers” şi costă doar 9 dolari, scrie ONE.

Potrivit site-ului Essie, s-a cerut brand-ului printr-o scrisoare ca sticla de ojă în nuanţă “Ballet Slippers” să poarte numele “singura nuanţă pe care Majestatea sa ar purta-o”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici