Ce spune Brigitte Macron despre Melania Trump, după vizita la Casa Albă: ”Nu poate să facă nimic ” | GALERIE FOTO

La finalul celor trei zile petrecute la Washington, Brigitte Macron a povestit, într-un interviu pentru Le Monde, că Melania Trump este „chiar amuzantă”, relatează The Guardian.

26068 afișări
Imaginea articolului Ce spune Brigitte Macron despre Melania Trump, după vizita la Casa Albă: ”Nu poate să facă nimic ” | GALERIE FOTO

Ce spune Brigitte Macron despre Melania Trump, după vizita la Casa Albă: ”Nu poate să facă nimic ”

VEZI AICI GALERIA FOTO

”Avem acelaşi simţ al umorului, râdem mult împreună”, a spus Brigitte Macron, adăugând că Prima Doamnă a Statelor Unite „nu poate să facă nimic”. 

”Nu poate să deschidă o fereastră la Casa Albă. Nu poate să meargă afară. Este mult mai îngrădită decât mine. Eu ies în oraş în Paris în fiecare zi”, a mai spus Brigitte Macron.

De asemenea, Brigitte a subliniat că Melania a fost „blândă, fermecătoare, inteligentă şi foarte deschisă”.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici