Copiii iau cu asalt transmisiunile live de la BBC şi SkyNews. „Pot să iau doi biscuiţi?”

  • Lucrul de acasă e mai greu de înţeles pentru copii.
  • Corespondenta BBC a trebuit să răspundă întrebărilor din studio, dar şi ale fiicei sale.
  • Corespondenta SkyNews i-a dat voie, în direct, băieţelului ei să manânce biscuiţi.
297 afișări

Când lucrezi de acasă e mai greu să-I explicit copilului tău conceptul, aşa că te poţi trezi când ţi-e lumea mai dragă, în plină transmisiune live, cu fetiţa foarte hotărâtă să decoreze camera din care transmiţi.

 

 

De exemplu, corespondenta BBC, după ce şi-a convins fetiţa că e mai bine pe jos decât în braţe, a încercat să-ţi păstreze calmul în vreme ce cea mică încerca să vadă care e cel mai bun loc pentru desenul cu inorog. Prezentatorul din studio a intrat şi el în joc.

  • Cum o cheamă pe fetiţă?
  • Scarlett.
  • Scarlett, cred că arată mai bine pe raftul de jos. Şi e un inorog foarte frumos, e un inorog frumos. OK, deci, evident…
  • Cum îl cheamă?
  • Opreşte-mă dacă ai nevoie s-o calmezi.
  • Mami, vreau să ştiu cum îl cheamă.

 

 

 

Ca un făcut, aproape la aceeaşi oră, la Sky News, un pici a dat buzna în camera din care mama sa transmitea live, cerând biscuiţi. Din păcate cei de la Sky n-au lăsat să continue negocierea pe biscuiţi, altfel un subiect de interes public. Curat cenzură!

În urmă cu trei ani, un profesor care oferea un interviu pentru BBC a devenit vedetă incontestabilă după ce în camera sa a intrat copilul său

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici