Video Cu maşina în Marea Neagră: Şoferul şi-a abandonat bolidul de lux, împotmolit în nisip, pe plaja din Vama Veche. Ce amendă riscă

Poliţiştii constănţeni caută şoferul unui autoturism de lux care a intrat cu maşina pe plaja de la Vama Veche şi a ajuns apoi în apele mării, unde a rămas blocat. Amenda în astfel de cazuri este între 10.000 şi 20.000 de lei.

9789 afișări

Incidentul a fost filmat, iar în imagini se observă cum autoturismul de lux este împotmolit în nisip, în timp ce este scăldat de valurile mării.

Mai mulţi tineri încearcă să scoată maşina din apă.

Filmarea a fost postată pe paginile de socializare, dar, cu această ocazie a ajuns şi la omenii legii. Aceştia îl caută acum pe şofer, autoturismul respectiv fiind înmatriculat în judeţul Brăila.

După identificare, el va fi sancţionat cu amendă cuprinsă între 10.000 şi 20.000 de lei.

Legea prevede că pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici