Spaţiile mici de evenimente, un nou business: „Iniţial era o bucătărie de teste, dar acum ţinem team-buildinguri şi petreceri private“

Investiţia într-un spaţiu de evenimente ceva mai nonconformist faţă de clasicele săli de hotel i-a atras pe mulţi antreprenori locali în contextul în care există un public tot mai numeros care preferă să-şi facă team-buil­dingurile sau petrecerile private într-un loc „altfel“, scrie revista După Afaceri Premium.

570 afişări
Imaginea articolului Spaţiile mici de evenimente, un nou business: „Iniţial era o bucătărie de teste, dar acum ţinem team-buildinguri şi petreceri private“

Spaţiile mici de evenimente, un nou business: „Iniţial era o bucătărie de teste, dar acum ţinem team-buildinguri şi petreceri private“

„Cred că oamenii au un apetit tot mai mare pentru experienţe noi, sunt tot mai curioşi, astfel încât aceste nevoi se reflectă tot mai clar în noile spaţii de evenimente care se deschid în Bucureşti“, spune Cristina Mazilu, proprietara Mazilique Studio şi a site-ului pe teme culinare Mazilique.ro.

Investiţia în acest spaţiu a fost de circa 52.000 de euro. Iniţial, locul avea o des­tinaţie mai degrabă personală, fiind un fel de laborator care susţinea ge­ne­ra­rea de conţinut pentru mazilique.ro. Ulterior însă, stu­dio­ul şi-a des­chis uşile către oa­menii aflaţi în căutarea unor spaţii de evenimente altfel.

„S-a dovedit a fi o investiţie bună, o pivotare isteaţă. Avem deja cereri pentru evenimente până în iunie“, a explicat  Cristina Mazilu.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici