Video Cum alungă vedetele plictiseala

  • Ellen DeGeneres s-a autoizolat şi s-a apucat de făcut un puzzle de 4.000 de piese
  • Tot în casă a rămas şi Jimmy Kimmel care a făcut cu copiii un maraton de vizionat desene animate
  • Jimmy Fallon şi-a reprodus emisiunea “The Tonight Show” acasă
270 afișări

Deşi au trecut doar câteva zile de când lumea s-a autoizolat, plictiseala face deja victime. Primele care par afectate de statul în casă sunt chiar vedetele pe care eram obişuiţi să le vedem seară de seară la televizor. Ellen DeGeneres, spre exemplu, a publicat pe Instagram un video în care arată cum s-a apucat de făcut un puzzle cu nu mai puţin de 4.000 de piese.

Ellen DeGeneres, vedetă TV: Sunt plictisită, probabil toată lumea e plictisită, şi uite ce vreme e afară, plouă tare, nu e ca şi cum aş putea face altceva. Aşa că mi-am adus aminte că am un puzzle de 4.000 de piese. Cu asta îmi voi ocupa timpul.

Înainte să îl construiască, s-a pus pe numărat şi a descoperit că puzzle-ul avea doar 3999 de piese.

 Ellen de Generes, vedetă TV: Ghiciţi ce, am vrut să termin acest puzzle, pentru că sunt genul de persoană care, dacă zice ceva, face. Dar am numărat piesele şi sunt doar 3999, nu sunt 4000. Şi poate ştiţi că nu e deloc amuzant atunci când termini un puzzle, când ai senzaţia că ai terminat, dar îţi lipseşte o piesă.

A descoperit câteva zeci de minute mai târziu că piesa lipsă era undeva sub masă.

Şi Jimmy Kimmel resimte din plin plictiseala. Noroc de copiii săi, care l-au pus să se uite ore în şir pe Disney Plus.

Jimmy Kimmell, vedetă TV:  Înveţi multe despre tine atunci când eşti izolat în casă. Spre exemplu, am descoperit că am doi copii mici, ceea ce e mare lucru. Bine că există televiziune, grupa mea de sânge e Disney +, am văzut Frozen 2 de mai multe ori decât artiştii care au făcut animaţiile pentru film. 1 14

Jimmy Fallon n-a vrut să stea prea mult departe de micile ecrane, aşa că şi-a produs propria emisiune, The Tonight Show, chiar la el acasă. O mână de ajutor i-a dat soţia, care l-a filmat. I-a fost mai greu să îşi menţină concentrarea, fiind întreruput constant de fiică şi de câinele familiei. De St. Patrick Day, Jimmy Fallon a sărbătorit cu o bere şi o plăcintă.

Jimmy Fallon, vedetă TV: Sunt într-o cameră la mine acasă, cameramanul este chiar soţia mea, mulţumesc că faci asta. Aici e primul meu invitat, câinele meu, stai jos, şi fiica mea. Vrei să baţi tobele? Nu, ok, e în regula, aşa că vă salut pe toti, sper că sunteţi în siguranţă şi vreau să vă urez tuturor numai bine de St. Patrick Day.

Chiar dacă plictiseala şi-a spus cuvântul, cu toţii au avut acelaşi mesaj pentru urmăritorii lor: fiţi optimişti şi staţi în casă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici