Video Filmul "Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă" a debutat pe primul loc în box office-ul nord - american - VIDEO

Lungmetrajul "Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă/ Mission: Impossible - Rogue Nation", cu Tom Cruise în rolul principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, informează allocine.fr.

902 afișări

Acest film, al cincilea din franciza de acţiune "Misiune: Imposibilă", a realizat încasări de 56 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în America de Nord. În "Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă", agentul Ethan Hunt - interpretat de Tom Cruise - trebuie să lupte împotriva Sindicatului, o puternică organizaţie criminală. Regizat de Christopher McQuarrie, "Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă" a fost foarte aproape de a deveni filmul cu cel mai bun debut din întreaga franciză "Misiune. Imposibilă", fiind depăşit doar de al doilea opus din această serie, regizat de John Woo în anul 2000, care a avut încasări de 57,8 milioane de dolari în primul weekend de proiecţii.

Comedia "Vacanţă cu peripeţii/ Vacation", cu Ed Helms şi Christina Applegate în rolurile principale, a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 14,8 milioane de dolari de vineri până duminică. În speranţa de a repara relaţiile dintre membrii familiei sale, un tată original îşi surprinde soţia şi pe cei doi copii ai lor organizând o călătorie iniţiatică, prin care vor încerca să traverseze Statele Unite.

"Omul-Furnică/ Ant-Man", cel mai recent film inspirat din universul super-eroilor Marvel, a pierdut poziţia de lider pe care a ocupat-o timp de două weekenduri consecutive în box office-ul nord-american şi a coborât pe poziţia a treia, cu încasări de 12,6 milioane de dolari. Acest film SF şi de acţiune îl are ca protagonist pe actorul Paul Rudd, secondat cu succes de Michael Douglas şi Evangeline Lilly. Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man, informează site-ul cinemagia.ro.

Lungmetrajul de animaţie "Minionii/ Minions", de Kyle Balda şi Pierre Coffin, s-a situat pe locul al patrulea, cu încasări de 12,2 milioane de dolari. Povestea minionilor, creată de Universal Pictures şi Illumination Entertainment, îşi are originea la începutul timpurilor. Minionii au început ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi să evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticăloşi stăpâni. Niciodată n-au avut norocul să-şi păstreze în viaţă acei stăpâni, de la T. Rex la Napoleon, aşa că acum se trezesc că nu au pe cine să slujească şi sunt afectaţi de o depresie profundă. Dar un minion pe nume Kevin are un plan: împreună cu rebelul adolescent Stuart şi cu simpaticul Bob se vor aventura în lumea largă pentru a găsi un nou şef pe care ei şi fraţii lor să-l urmeze supuşi, informează cinemagia.ro. Cei trei pornesc într-o aventură palpitantă care îi va duce, în cele din urmă, la următorul lor stăpân - Scarlet Overkill (voce: Sandra Bullock), prima superticăloasă din toate vremurile. Minionii au de îndeplinit cea mai dificilă misiune din toată existenţa lor: aceea de a-şi salva specia de la anihilare. Printre actorii care şi-au împrumutat vocile pentru această animaţie se numără Jon Hamm, Michael Keaton, Steve Coogan şi Geoffrey Rush.

Comedia de animaţie "Pixels: O aventură digitală/ Pixels", în care actorul Adam Sandler încearcă să împiedice o invazie extraterestră inspirată dintr-un celebru joc mecanic din anii 1980, a pierdut trei poziţii şi a coborât pe locul al cincilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 10,4 de milioane de dolari.

Comedia "O tipă... dezastru/ Trainwreck", regizată de Judd Apatow, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al şaselea în box office-ul nord-american, cu încasări de 9,7 milioane de dolari de vineri până duminică. Având-o ca protagonistă pe actriţa Amy Schumer, filmul prezintă povestea unei tinere, extrem de liberă şi dezinhibată, neinteresată de relaţiile amoroase, pe care le consideră sufocante şi plictisitoare, dar care decide la un moment dat să se schimbe şi să adopte o atitudine mai constructivă care să o ajute pe termen lung în viaţă. Jucătorul de baschet Lebron James are în acest film o apariţie remarcabilă, alături de Bill Hader.

Filmul "Lovitură de stânga/ Southpaw", cu Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Naomie Harris şi Forest Whitaker în rolurile principale, a coborât două poziţii, până pe locul al şaptelea în box office-ul nord-american, cu încasări de 7,5 milioane de dolari de vineri până duminică. Actorul american Jake Gyllenhaal interpretează rolul unui pugilist care luptă din greu pentru a ajunge în top, dar descoperă că între timp viaţa lui se destramă în jurul său, potrivit cinemagia.ro.

Filmul "Oraşe de hârtie/ Paper Towns" a coborât la rândul său două poziţii şi a ajuns pe locul al optulea, cu încasări de 4,6 milioane de dolari. Un tânăr şi cei patru prieteni ai săi pornesc în călătoria vieţii lor ca s-o găsească pe vecina dispărută. Din distribuţia filmului face parte şi top-modelul britanic Cara Delevingne, a cărei interpretare a fost remarcabilă, conform celor spuse de John Green, autorul cărţii ce a stat la baza acestui film.

Animaţia "Întors pe Dos/ Inside Out" a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al nouălea, cu încasări, de vineri până duminică, de 4,5 milioane de dolari. Filmul spune povestea lui Riley, o fetiţă veselă şi lipsită de griji, a cărei viaţă este dată peste cap când trebuie să-şi ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoţiile ei preiau iniţiativa, spre nemulţumirea părinţilor complet depăşiţi de situaţia fetiţei. Furia, Dezgustul, Frica, Tristeţea şi Bucuria se ceartă, colaborează şi se pierd în discuţii în contradictoriu în încercarea de a o face pe Riley să meargă mai departe.

Filmul "Jurassic World" a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al zecelea, cu încasări de 3,8 milioane de dolari de vineri până duminică. După ce a devenit în weekendul de debut primul film din lume care a depăşit pragul încasărilor de 500 de milioane de dolari, "Jurassic World" continuă să aibă o evoluţie fulminantă şi a ajuns la încasări de 1,54 de miliarde de dolari la nivel mondial. "Jurassic World" îi are în rolurile principale pe actorii Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard şi este regizat de cineastul Colin Trevorrow. Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional, informează cinemagia.ro. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de om.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici