FOTO: Fenomenul extrem de rar surprins în Capitală. Munţii Carpaţi, vizibili din centrul Bucureştiului. Explicaţia ANM

Un bucureştean din cartierul Pantelimon a surprins cu aparatul de fotografiat o zonă geografică care de obicei nu se poate observa cu ochiul liber.

10468 afișări
Imaginea articolului FOTO: Fenomenul extrem de rar surprins în Capitală. Munţii Carpaţi, vizibili din centrul Bucureştiului. Explicaţia ANM

Sursa FOTO: Dan Mihai Balanescu

Un tânăr din Bucureşti a fotografiat de pe acoperişul unui bloc din cartierul Pantelimon, munţii Carpaţi, o formă de relief care de obicei nu se poate vedea din capitală. Tânărul a surprins şi alte fotografii

În imagine se pot vedea foarte clar crestele înzăpezite ale munţilor Carpaţi, în timp ce în prim plan se înfăţişează peisajul tipic urban cu blocuri şi străzi cu trafic.

Se pare că motivul pentru care munţii Carpaţi au fost vizibili locuitorilor din Bucureşti au fost condiţiile meteo din ultimele zile, când a predominat cerul senin şi temperaturile neobişnuit de crescute.

Explicaţia ANM pentru fenomenul extrem de rar surprins în Capitală

Surse ANM declară că fenomenul se datorează unui grad de umezeală scăzut şi a lipsei de vânt şi smog. De asemenea au existat condiţii meteo prielnice pentru ca nivelul poluării din atmosferă să scadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici