Video FOTO, VIDEO | Festivalul Neversea a strâns aproape 50.000 de oameni în prima zi

Festivalul Neversea şi-a deschis porţile, vineri seară, pentru prima dată, aproximativ 50.000 de tineri adunându-se pe plaja Modern din Constanţa unde au petrecut alături de artiştii lor preferaţi, între care DJ Tiesto sau Rita Ora, aflată prima oară pe o scenă din România.

2468 afișări

Potrivit organizatorilor, peste 47.000 de "festivalieri" au participat la evenimentele care au avut loc în perimetrul festivalului, pe parcursul întreagii zile.

Artiştii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionaţi de numărul mare de fani, de scena principală, dar şi de Marea Neagră.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii şi povestea Neversea 2017. Pe scena principală a festivalului Neversea au urcat, în prima zi, Sam Feldt, Ella Eyre, Rita Ora, Lost Frequencies, Danny Avila, Tiesto şi Tujamo.

Pe celelalte scene au concertat alţi peste 30 de artişti, printre care Wilkinson, Zeds Dead, Sasha, Mazde, Soichi Terada şi mulţi alţii.

Sam Feldt, DJ-ul cu cea mai vizualizată piesa a verii „Summer on you” a fost pentru prima dată în România, iar imediat după show a declarat că-şi doreşte să se reîntoarcă la Neversea.

Ella Eyre a cucerit inimile fanilor din România deja, iar artista britanică Rita Ora, care a urcat pentru prima dată pe o scenă în România, s-a declarat uimită de căldura publicului din România.

Legendarul Tiesto a adunat, vineri seara, în faţa scenei principale, The Gateway, zeci de mii de fani, atât din ţară, cât şi din străinătate, iar Lost Frequencies şi Tujamo au făcut ca răsăritul la malul Mării Negre să fie unul plin de magie.

Tujamo a declarat, imediat după cele două ore de show încheiate cu un răsărit superb la malul mării, că deja şi-a creat o legătură specială cu fanii din România şi că în mai puţin de o lună asteaptă să îi revadă la Untold.

”De fiecare dată când vin aici, mă gândesc că show-ul va ieşi bine, însă de fiecare dată cand mă urc pe scenă, mi se depăşesc toate aşteptările şi mi se pare incredibilă legătura dintre mine şi fanii din România. De la backstage până la show, totul s-a îmbinat într-o armonie perfectă, şi nu poţi să-ţi doreşti ceva mai mult ca şi artist”, a declarat Tujamo.

Sâmbătă seară, pe cele şapte scene ale festivalului vor urca Afrojack, Fatboy Slim, Years & Years, Mike Perry, Ferry Corsten, Klangkarussell, Marc Romboy, Matthias Tanzman, Praslea, Cezar, Dubtil, Julia Govor, Blondish.

Oraşul Constanţa s-a transformat, pentru trei zile, în polul distracţiei de la malul Mării Negre, Jason Derulo, Rita Ora, Dua Lipa, Years&Years, Afrojack, Tiesto, Fatboy Slim şi mulţi alţii urmând să urce pe cele şapte scene ale celui mai mare festival de pe litoralul românesc, Neversea.

La prima ediţie a festivalului, segmentul de plajă cuprins între plaja Modern şi plaja Trei Papuci a fost transformat în plaja Neversea, pe cele şapte scene amplasate urmând să urce peste 150 dintre cei mai buni artişti ai momentului.

Festivalul Neversea se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 100.000 de metri pătraţi, iar accesul participanţilor se poate face de pe plaja Modern, cu intrare prin Portului Turistic Tomis, de pe strada Lebedei, acolo unde sunt amplasate punctele de preschimbare abonament/bilete pentru brăţara de festival.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici