Kate şi William, în California: Rochiile ducesei de Cambridge, de la gazonul unui meci de polo la covorul roşu de la Hollywood

Ducele şi ducesa de Cambridge au adus un suflu cu adevărat regal în Hollywood. Kate a încântat privitorii cu silueta ei, pe covorul roşu de la Teatrul Belasco din Los Angeles, la un eveniment Bafta "Brits to Watch", după ce mai devreme, la Santa Barbara, William şi echipa lui au învins într-un meci de polo cu scorul de 5-3.

5631 afișări
Imaginea articolului Kate şi William, în California: Rochiile ducesei de Cambridge, de la gazonul unui meci de polo la covorul roşu de la Hollywood

Kate şi William, în California: Rochiile ducesei de Cambridge, de la gazonul unui meci de polo la covorul roşu de la Hollywood (Imagine: Daily Mail)

Ducesa de Cambridge s-a schimbat dintr-o rochiţă de mătase pictată manual în stil chinezesc, pe care a purtat-o la meciul de polo, într-o rochie elegantă lila, drapată pe corp şi cu o centură argintie pentru a pune în valoare talia zveltă, potrivit Daily Mail.

Meciul de polo a avut loc la clubul exclusivist Polo&Racquet, în Santa Barbara. Cei care au vrut să asiste la meci au putut cumpăra bilete cu 4.000 de dolari, toate încasările fiind folosite în scopuri caritabile.

După jocul de polo, Kate şi William au participat la un eveniment organizat de Academia Britanică de Film la Teatrul Belasco. Printre celebrităţile care au obţinut o invitaţie la eveniment s-au numărat Jennifer Lopez, Marc Anthony, Nicole Kidman, Keith Urban, Tom Hanks şi Jack Black.

Lista includea, de asemenea, 42 de vedete britanice cunoscute şi în afara ţării, iar scopul participării lor la această petrecere este acela de a încuraja relaţia lor cu actorii de la Hollywood.

Cuplul regal a ajuns vineri în California, după o tură de nouă zile în Canada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici