Marv din "Singur acasă", la 23 de ani de la rolul care l-a făcut celebru. Daniel Stern joacă într-un nou serial TV - FOTO

Actorul Daniel Stern, devenit celebru datorită rolului banditului Marv Merchants din "Singur acasă", continuă să joace în filme şi seriale.

13119 afișări
Imaginea articolului Marv din "Singur acasă", la 23 de ani de la rolul care l-a făcut celebru. Daniel Stern joacă într-un nou serial TV - FOTO

Marv din "Singur acasă", la 23 de ani de la rolul care l-a făcut celebru. Daniel Stern joacă într-un nou serial TV

În vârstă de 55 de ani acum, Daniel Stern joacă în serialul TV "Workaholics".

În anul 2012, actorul a apărut în lungmetrajul "A Christmas Story 2".

Născut în Bethesda (Maryland), Daniel Stern a devenit cunoscut în anul 1990, când a interpretat rolul banditului Marv Merchants în filmul "Singur acasă". Marv era partenerul de infracţiuni al lui Harry Lime (Joe Pesci), liderul "Bandiţilor uzi" (Wet bandits).

În 1992, Daniel Stern a jucat în "Singur acasă 2: Pierdut în New York" (Home Alone 2: Lost in New York), alături de aceiaşi Joe Pesci şi Macaulay Culkin.

După "Singur acasă" şi "Singur acasă 2", Daniel Stern a continuat să joace în filme şi seriale, dar niciunul dintre roluri nu i-a mai adus atât de mult succes. Pe plan personal, actorul este căsătorit, din 1980, cu actriţa Laure Mattos, având împreună cu aceasta 3 copii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici