Noul cuplu "regal" al lumii mondene, Borcea-Vidican, a sosit la Bucureşti

Noul cuplu de referinţă al lumii mondene bucureştene, Cristian Borcea - Alina Vidican, a ajuns, marţi după amiază, în Capitală, eveniment care nu putea să treacă neobservat la Aeroportul Henri Coandă, nici de către ziarişti, dar nici de călători sau "gură-cască".

1152 afișări
Imaginea articolului Noul cuplu "regal" al lumii mondene, Borcea-Vidican, a sosit la Bucureşti

Noul cuplu "regal" al lumii mondene, Borcea-Vidican, a sosit la Bucureşti (Imagine: www.happyhour.protv.ro)

Mai bine de 25 de reporteri şi fotoreporteri, precum şi 14 camere de televiziune aşteptau de două ore sosirea în ţară a cuplului Cristian Borcea - Alina Vidican. Poate doar vizita cântăreţei columbiene Shakira, originalul pe care încearcă să-l copieze Borcea la golurile marcate de Dinamo, să fi suscitat un interes mai mare din partea media.

Cuplul a pierdut legătura aeriană din Frankfurt, oraş-escală în drumul lor de la Miami, şi au ajuns cu o altă cursă, două ore mai târziu. Lumea era agitată şi curioasă: "Dar cine vine? Pe cine aşteaptă ăştia de la televiziuni? Aaa, pe Borcea... O veni şi cu modela aia a lui?". Lume ca la urs. Taximetriştii pontoşi care încearcă să jupoaie călătorii de zeci de euro până în centru erau la datorie. Până şi un echipaj de poliţie şi-a făcut apariţia în zonă. Cel mai nedumerit era un călător străin. Nu înţelegea care era motivul agitaţiei.

La ora 15.15, cameramanii au luat poziţie "de tragere", aliniaţi fix în gura ieşirii de pe Otopeni. Cum cărucioarele de bagaje nu aveau loc printre ei au decis în cele din urmă să facă 10 paşi în spate. Reporterii de pe "monden" erau cei mai agitaţi: "Uite-i! I-am văzut! Vino să iei cadre cu ei înauntru. Ea e aia cu faţa şi Borcea e cu spatele". Nemulţumiţi de lumina din interior erau fotoreporterii. "Zoom" aveau, dar nu puteau folosi bliţurile. Gata, vin, vin, toată lumea pe poziţii. Un cameraman îndeamnă la calm şi civilizaţie. Nu e timp, e el, însuşi Cristian Borcea, care, însoţit de viitoarea sa nevastă, se opreşte să vorbească poporului. "Mamă, mamă, ce e aicea...", se plânge preşedintele executiv al clubului dinamovist.

"Oficial va fi doamna Borcea?", vine prima întrebare, urmată de un răspuns firesc: "Încă nu am terminat cu divorţul, după... Sigur va fi doamna Borcea". Preşedintele dinamovist e tot numai un zâmbet, care se lărgeşte şi mai mult odată cu primele întrebări adresate viitoarei consoarte, aruncate din toate părţile: "Alina, după cât timp în România? Ce vei face acum? Spune-ne ceva despre cerere..." "După cum am declarat, a fost pe plajă, a fost frumos, a fost romantic", sunt primele cuvinte pe tărâm românesc ale Alinei Vidican, în calitate de viitoare doamnă Borcea.

"Hai, bă, aţi tăbărât ca şacalii, nu mai are voie omu' să se însoare", se trezeşte un taximetrist ghiduş să comenteze în spatele celor doi. "Aaa, e bună rău, mă, asta a lui Borcea", avea el să constate după doar trei paşi, dorind neapărat să-l facă atent şi pe colegul său.

Întrebările adresate modelului Alina Vidican curg în valuri. Aflăm că a aşteptat aproape opt ani cererea în căsătorie, că nu a avut momente de deznădejde, că locuiesc împreună, că data nunţii urmează să fie stabilită împreună cu naşul Gigi Becali.

Borcea este dus în lumea fotbalului: "Da, trebuie să-mi fac timp, trebuie să câştigăm cupa pentru că au trecut trei ani şi nu am câştigat niciun trofeu. În ultimii ani Dinamo şi-a obişnuit suporterii să câştige trofee. Am încredere că vom termina pe locul patru şi vom câştiga cupa. Îmi pare rău de Craiova. Tot timpul mă gândesc la fotbal".

Zâmbetul îi revine brusc când prietena sa anunţă că va fi alături de el şi va susţine echipa Dinamo, deşi e timişoreancă. Întrebările despre cum a reuşit Cristi să o cucerească pe Alina şi cele legate de situaţia lui Găman şi Bărboianu îi bulversează pe cei doi. Răspund aproape monosilabic. În plus, cineva din apropiere îi tot reproşa lui Borcea cu insistenţă: "Aţi retrogradat Craiova, aţi retrogradat Craiova!"

"Ne arăţi şi nouă inelul? Unde veţi locui?", mai sunt întrebaţi cei doi îndrăgostiţi. Borcea dezminte şi zvonul că ar fi inventat povestea că este intoxicat cu mercur, precizând că a făcut analize în America. "Domnul Borcea, câte grade sunt la Miami?", e întrebarea la care Borcea răspunde instantaneu: "32". Dar nu ştia gluma care îl descria ca fiind "cel mai cunoscut termometru din România, pentru că are mercur în el". A zâmbit stângaci.

"Din goana calului", Borcea mai spune că Andone nu va pleca doi ani de la Dinamo, că vrea Steaua ca adversară în finala Cupei României. Tot pe fugă, Alina Vidican spune că îşi doreşte copii şi că îi aşteaptă "atunci când vrea Domnul". Toată lumea se distrează când află că noul cuplu "lucrează" în acest sens.

Borcea devine serios când spune că va rămâne prieten toată viaţa cu fosta soţie Mihaela şi că va avea grijă toată viaţa de copii: "Copiii vor rămâne la Mihaela. Copiii sunt viaţa mea şi îi voi respecta foarte mult şi pe ei şi pe Mihaela. Şi voi avea mereu grijă de copii, de toată lumea". Şi e normal. Îi sună telefonul, are melodia lui Nino Rota din filmul "Naşul", de Francis Ford Coppola.

(Material realizat de Adrian Ţone, adrian.tone@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici