Video (P) FOTO Autozeitung: Anvelopa de vară premium de la Continental este „foarte recomandată”

Hanovra, 22 februarie 2017. În cel mai recent test pentru anvelopele de vară organizat de Autozeitung, anvelopa ContiPremiumContact 5 a primit calificativul de top „foarte recomandată”. Experţii revistei au examinat, în total, 13 caracteristici ale anvelopelor pe carosabil umed şi uscat. Au fost apreciate caracteristicile bune privind manevrabilitatea ale ContiPremiumContact 5 pe carosabil umed, pentru care a şi obţinut cel mai bun calificativ din cadrul testării.

1569 afișări

ContiPremiumContact 5 obţine cele mai bune calificative

Calificative maxime pentru rularea pe carosabil umed şi calificative bune pe carosabil uscat

Succesoarea PremiumContact 6 este disponibilă în prezent de la distribuitori în 70 de mărimi

Conform opiniei redactorilor Autozeitung, această anvelopă: „impresionează cu un nivel foarte ridicat al aderenţei şi prin stabilitate dinamică maximă. Reacţii perfecte la schimbarea direcţiei.”

Acestora le-a plăcut foarte mult manevrabilitatea precisă pe carosabil umed. În evaluarea sa generală,Autozeitung a precizat:  „O anvelopă Conti tipică: asigură marje extrem de ridicate privind siguranţa pe carosabil umed. Performanţe bune pe carosabil uscat.”

Revista a testat 10 modele de anvelope cu dimensiunea 215/55 R 17; autovehiculul de test a fost un VW Touran 1.4 TSI Blue Motion.

Anvelopa ContiPremiumContact 5, reintrodusă în primăvara lui 2012, va fi treptat înlocuită de PremiumContact 6 începând cu acest sezon. Cu această nouă anvelopă, Continental acoperă cu succes distanţa dintre o anvelopă pentru berline cu confort ridicat în timpul deplasărilor şi o anvelopă pentru modelele sport şi SUV-uri.

Noua anvelopă PremiumContact 6 combină caracteristicile optime privind siguranţa cu un nivel excelent de confort, o manevrabilitate precisă şi bune performanţe ecologice. Rezultatul este un produs care asigură o îmbunătăţire a kilometrajului de până la 15 procente comparativ cu predecesorul său şi o reducere a rezistenţei la înaintare de 5%, fără compromisuri legate de caracteristicile de siguranţă. Noua anvelopă va fi produsă în 70 de dimensiuni, pentru jante de la 16 la 21 de inch, potrivite pentru autoturisme şi SUV-uri.

Produsele premium de la Continental cu caracteristicile lor optime privind siguranţa aduc o contribuţie directă la o siguranţă îmbunătăţită pe şosea şi susţin, astfel, poziţia fruntaşă ţintă pe termen lung a producătorului de anvelope din Germania: Viziunea Zero. Noua anvelopă de vară nu a fost inclusă în testul organizat de Autozeitung deoarece nu era disponibilă în dimensiunea de testare 215/55 R 17 la începerea testelor.


 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici