Pisica "ceas deşteptător". Cum îşi trezeşte stăpânii în fiecare dimineaţă - VIDEO

În fiecare dimineaţă, la ora cinci, stăpânii unei pisici se trezesc alarmaţi de aceasta, după ce felina a găsit o modalitate inedită de a le atrage atenţia.

3304 afișări
Imaginea articolului Pisica "ceas deşteptător". Cum îşi trezeşte stăpânii în fiecare dimineaţă - VIDEO

Pisica "ceas deşteptător". Cum îşi trezeşte stăpânii în fiecare dimineaţă - VIDEO

Boo foloseşte opritorul de la uşă să-şi avertizeze stăpânii că trebuie să se trezească.

Aceştia au explicat că nu trebuie să se trezească totuşi în fiecare dimineaţă la ora cinci, dar Boo recurge la acest gest pentru că se simte singură, informează Daily Mail.

"Pisica mea Boo nu suportă să fie singură. Are un obicei teribil să ne trezească în fiecare dimineaţă cu opritorul de la uşă. Nu face asta pentru că îi este foame, o face pentru că se simte singură. Ne sperie de fiecare dată şi ne trezim imediat", a notat stâpâna pisicii la descrierea videoclipului postat pe Youtube şi vizionat deja de peste 500.000 de oameni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici