Video Prinţul William şi Ducesa Kate i-au aplaudat pe medicii care luptă împotriva noului coronavirus

  • Întreaga familie a Prinţului William a fost filmată în timp ce au aplaudat minute în şir medicii din linia 1
  • Ducii de Cambridge se alătură astfel campaniei „Aplauze pentru cei care ne îngrijesc” începută odată cu criza generată de COVID-19
  • Recent, Prinţul Charles soţia sa Camilla au fost filmaţi aplaudându-i pe medici din faţa casei
799 afișări

Medicii care se află în linia întâi în războiul cu COVID-19 sunt nişte adevăraţi eroi şi merită respectul tuturor. Cele mai emoţionante imagini vin Marea Britanie, o ţară greu încercată de noua criză medicală. Prinţul William, Ducesa Kate şi cei trei copii ai lor au fost filmaţi în faţa casei în timp ce i-au aplaudat minute în şir pe medicii şi personalul care are girjă de pacienţii infectaţi cu coronavirus. Ei s-au alăturat astfel campaniei „Aplauze pentru cei care ne îngrijesc” care se desfăşoară în întregul Regat.

Zilele trecute, şi Prinţul Charles, proaspăt vindecat de COVID-19, şi soţia sa Camila au fost filmaţi aplaudându-i pe medici în faţa reşesinţei lor.

Marea Britanie are peste 140.000 de infectaţi cu coronavirus şi aproape 20.000 de decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici