Prinţul William şi Kate Middleton scot la licitaţie o felie de tort de la nuntă. De la ce sumă porneşte licitaţia

O felie din tortul de nuntă al Prinţului William şi Kate Middleton este scoasă la licitaţie pentru caritate, potrivit revistei Elle.

2904 afișări
Imaginea articolului Prinţul William şi Kate Middleton scot la licitaţie o felie de tort de la nuntă. De la ce sumă porneşte licitaţia

Prinţul William şi Kate Middleton scot la licitaţie o felie de tort de la nuntă. De la ce sumă porneşte licitaţia

Oferta pentru tortul cu fructe de acum şase ani va începe de la aproximativ 1.000 de dolari (sau 800 de lire sterline), iar licitaţia va avea loc la Casa de Licitaţii Chiswick, pe 27 septembrie.

Potrivit casei de licitaţii Chiswick, tortul a fost iniţial oferit oaspeţilor ca un suvenir la nunta din Westminster Abbey din 2011. Tortul a fost creat de Fiona Cairns şi a durat cinci săptămâni penru a fi realizat. Desertul elaborat a fost piesa centrală la recepţia de la Palatul Buckingham şi a fost decorat cu tehnica Joseph Lambeth - o metodă prin care sunt create „rânduri tridimensionale de frunze, flori şi ghirlande complicate”, potrivit Casei de Licitaţii.

 

 

A slice of Royal History. A piece of fruit cake from the The Duke and Duchess of Cambridge’s wedding, which took place at Westminster Abbey in 2011 and was watched by more than two billion across the globe, is offered in the forthcoming Printed Books and Manuscripts auction on 27 September. • Originally given to guests as a special souvenir, this iconic component of the Royal wedding was an eight-tier bespoke creation crafted by cake-maker Fiona Cairns that took five weeks to complete. This culinary masterpiece was the centrepiece at the reception, which took place in the picture gallery at Buckingham Palace. • It is said that The Duchess of Cambridge requested the Joseph Lambeth technique used for cake decoration. This lavish concept was born in The Lambeth Method published in 1934 and remains one of the most admired and skilled techniques used. The sophisticated technique is based on the English tradition of ‘overpiping’, which creates three-dimensional rows of intricately piped leaves, flowers and garlands. • The Duchess of Cambridge also wanted the cake to reflect the ‘language of flowers’, which consists of 17 different types of foliage that each hold a particular meaning. It is reported that Fiona Cairns took her inspiration from the architectural features in the room such as the garlands on the walls, which were recreated on the fourth tier of the cake. The elaborate cake was covered in cream icing and adorned with 900 exquisite sugar-paste flowers, including roses and apple blossom. • The slice of cake is displayed within its specially commissioned cream and gilt commemorative tin, designed by Peter Windett and Sally Mangum. Read the full story at Chiswickauctions.co.uk. Link in bio. • #royals #royalfamily #princewilliam #duchessofcambridge #williamandkate #katemiddleton #wedding #cake #auction #josephlambethpiping

A post shared by Chiswick Auctions (@chiswick_auctions) on

 

 

Cel care va licita cel mai mult va primi o felie de tort de fructe intr-o cutie special realizată în acest scop, care include o felicitare semnată de Prinţul de Wales şi Ducesa de Cornwall.

Citeşte mai multe pe Gustarte

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici