Rihanna a reuşit să egaleze recordul stabilit de Madonna

Cântăreaţa Rihanna a egalat recordul Madonnei cu ajutorul celor trei albume ajunse consecutiv în fruntea topului muzical britanic, graţie ultimului ei material discografic "Unapologetic", lansat săptămâna trecută, au anunţat, duminică, reprezentanţii Official Charts Company.

267 afișări
Imaginea articolului Rihanna a reuşit să egaleze recordul stabilit de Madonna

Rihanna a reuşit să egaleze recordul stabilit de Madonna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Totodată, cântăreţul Olly Murs, care s-a remarcat în emisiunea "X Factor", a ajuns pentru a patra oară pe primul loc în topul single-urilor din Marea Britanie, informează Reuters.

Albumul "Unapologetic" a debutat direct pe primul loc în topul britanic, continuând seria de succes a cântăreţei născute în Barbados, după precedentele două materiale discografice, "Talk That Talk" (2011) şi "Loud" (2010), care au reuşit aceeaşi performanţă.

În topul single-urilor, Olly Murs a colaborat cu rapperul american Flo Rida şi au ajuns împreună pe primul loc cu piesa "Troublemaker", devansând grupul Girls Aloud, aflat pe locul al doilea, cu piesa "Something New".

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". În ultimii patru ani, cântăreaţa născută în Barbados a lansat de fiecare dată un album nou în luna noiembrie: "Rated R" (2009), "Loud" (2010), "Talk That Talk" (2011) şi "Unapologetic" (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici