Video Scriitorul Gelu Vlaşin recomandă ”Apocalipsul Suav” de Octavian Soviany - O carte video pe zi

  • Scriitorul Gelu Vlaşin recomandă pentru MEDIAFAX ”Apocalipsul suav”, de Octavian Soviany.
  • ”Această carte ar putea fi un fel de terapie personală, o bucurie a sufletului”.
  • Octavian Soviany a publicat volumul ”Apocalipsul suav” în 2015, la editura Charmides.
290 afișări

O carte de poezie din 2015 deschide seria de recomandări video de lectură pentru Mediafax. Gelu Vlaşin a ales, de la Madrid, volumul lui Octavian Soviany, ”Apocalipsul suav” (Charmides): ”Este o carte de poezie care chiar merită citită pentru că poezia, în aceste momente trebuie să ne redeschidă apetitul pentru lectură”, spune Gelu Vlaşin.

”Eşti sărac cu duhul?/ Şi eu, frăţioare”, începe fragmentul citit din volumul ”Apocalipsul suav”.

Gelu Vlaşin este coordonatorul Taberei de creaţie literară Întâlnirile de la Telciu şi al Festivalului Internaţional de Poezie Diverbium din Madrid. În anul 2012 a fost decorat cu Ordinul Meritul Cultural în Grad de Cavaler iar în anul 2013 a primit titlul de Cetăţean de Onoare al localităţii Telciu (Bistriţa – Năsăud, România).

În 2019 a fost finalist al Premiului European de Poezie Clemente Rebora (Roma, Italia).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici