Video Selfiemania cucereşte România. Olimpia Melinte, Roxy: „Am făcut şi eu nebunii ca-n Selfie 69”

Un nou weekend #Selfie 69. Ţi-ai făcut selfie cu #Selvie 69, filmul care a întrecut în audienţă filmele americane weekendul trecut? Forţa filmului #Selfie 69 este libertatea spectatorilor de a se regăsi în personajele de pe ecran, aşa cum mărturisea Cristina Iacob, scenarist şi regizor al filmului:

905 afișări

„Cel mai important este să crezi tu, regizor, scenarist, povestea. Filmul este un vis. Dacă spectatorul nu se regăseşte «iese» din film. De aceea am muncit mult să scoatem adevărul fiecărei situaţii. Primul lucru la care m-am gândit construind scenariul este să cred eu. Apoi, repetiţiile le-am gândit ca un workshop. M-am transpus în fiecare scenă, fiecare scenă am discutat-o cu actorii, am simţit emoţiile prin care trec ei.”

Mărturia Olimpiei Melinte, Roxy în #Selfie 69 vine în acest sens. Pe vremea când era spectatoare a paticipat la un pariu ca-n film:

„Selfie 69 este mult mai dinamic decât Selfie. Este vorba de un pariu şi un pariu te ţine cu sufletul la gură pentru că vrei să afli până la final dacă se întâmplă sau nu şi de cine e câştigat. Selfie 69 este adrenalină şi multă iubire, itʼs a fucking lovestory.

Iubirea este mereu un pariu în viaţa reală, cu căsătoria este un lucru mai delicat, doar fetele din Selfie 69 au acest curaj de a face tot ce se poate în acest sens. Mereu faci un pariu când începi o relaţie. Faci un pariu cu tine însăţi. Mi s-a întâmplat să colaborez cu o prietenă foarte bună pentru a ajunge la inima unui băiat de care ea era îndrăgostită. Am făcut lucruri foarte-foarte interesante în adolescenţă. Ne-am dat alte persone. Pe vremea aceea era messenger şi cumva chestii de puştioaică. Am făcut şi eu nebunii de acest fel. Am trăit ca-n #Selfie 69.”

„#Selfie69" este o super-poveste-de-iubire plină de adrenalină, senzualitate şi umor, dar şi un film care îi va transmite spectatorului Carpe Diem, sau aşa cum spune un personaj al lungmetrajului, Roxi, intrepretat de talentata Olimpia Melinte, „Yolo”.

Universul "#Selfie69" este unul neaşteptat, plin de adrenalină, umor, emoţie, prietenie şi sensibilitate, pe care spectatorul din sala de cinema îl va îndrăgi.

Din distribuţie fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) şi Răzvan Vasilescu (NeaCeauşu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huţuleac, Angel Popescu, alături de actori consacraţi sau debutanţi, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuţ, Radu Gabriel, Emilian Oprea, RalucaAprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piştereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.

Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianţu, Speak, Codin Maticiuc sunt câţiva dintre invitaţii speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, iar imaginea îi aparţine lui Barbu Bălăşoiu. „#Selfie69” este produs şi distribuit de Zazu Film.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici