Video Sondaj inedit: Sărbătoresc românii Valentine's Day? - VIDEO

Valentine's Day, o sărbătoare a iubirii importată de români, stârneşte opinii contradictorii, unele persoane declarând că este un eveniment forţat, de marketing, altele fiind de părere că orice sărbătoare dedicată iubirii este binevenită.

888 afișări

Părerile românilor despre Valentine's Day sunt împărţite, tinerii susţinând în general că sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor, în timp ce persoanele înaintate în vârstă nu acceptă ”importul” de sărbători de la alte popoare.

Aproximativ 29.000 de români vor merge în intervalul 13-15 februarie în minivacanţe de Valentine's Day, în special în destinaţii interne, unde vor cheltui aproape 2 milioane de euro, cea mai căutată destinaţie internă fiind Valea Prahovei, iar în străinătate - Roma, Veneţia, Paris şi Barcelona.

Valentine's Day este "Ziua Îndrăgostiţilor" în tradiţia occidentală şi se sărbatoreşte pe data de 14 februarie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici