TOPUL celor mai puţin SEXY actriţe de la Hollywood. Bărbaţii au decis pe cine nu vor dintre vedete - FOTO

Într-un sondaj efectuat înainte de premiile Oscar, bărbaţii britanici au fost întrebaţi care sunt cele mai neatractive actriţe de la Hollywood. Rezultatele au confirmat că bărbaţii nu-şi doresc "prinţese de gheaţă" sau "femei cu toane".

1477 afișări
Imaginea articolului TOPUL celor mai puţin SEXY actriţe de la Hollywood. Bărbaţii au decis pe cine nu vor dintre vedete - FOTO

TOPUL celor mai puţin SEXY actriţe de la Hollywood. Bărbaţii au decis pe cine nu vor dintre vedete (Imagine: Shutterstock)

Pe primul loc al clasamentului s-a situat actriţa de 22 de ani Kristen Stewart. Vedeta din Twilight a adunat cele mai multe voturi în topul celor mai neatractive actriţe efectuat de MenKind.co.uk, informează Daily Record.

Kristen Stewart a avut o aventură cu regizorul căsătorit Rupert Sanders, ea fiind la rândul ei implicată într-o relaţie cu partenerul de pe platourile de filmare Robert Pattinson.

Poziţia secundă a ineditului clasament a fost ocupată de Sarah Jessica Parker, vedeta din "Sex and the City".

Podiumul a fost întregit de Lindsday Lohan, în vârstă de 26 de ani.

Un purtător de cuvânt al site-ului MenKind a explicat rezultatele sondajului. "Sondajul nostru înainte de Oscaruri este o oportunitate de a intra în minţile bărbaţilor britanici. Rezultatele arată că a fi sexy nu înseamnă doar exteriorul. Britanicilor nu le-a plăcut de cele schimbătoare şi nici de prinţesele de gheaţă. Şi nici nu vor să vadă vedete foarte slabe care nu dau o notă de sănătate", a spus el.

Clasamentul complet al celor mai puţin sexy actriţe de la Hollywood:

  1. Kristen Stewart
  2. Sarah Jessica Parker
  3. Lindsay Lohan
  4. Denise Richards
  5. Kirsten Dunst
  6. Mischa Barton
  7. Hilary Swank
  8. Lucy Liu
  9. Tilda Swinton
  10. Uma Thurman

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici