Trei pisoi prinşi în gheaţă au fost salvaţi de un bărbat, printr-o metodă inedită. Imaginile au devenit virale | VIDEO

Un bărbat din Alberta, Canada a folosit cafea caldă pentru a salva trei pisoi care aveau cozile prinse în gheaţă, potrivit BBC. Imaginile filmate de Kendall Diwisch, care lucrează la o sondă petrolieră, au devenit rapid virale pe Facebook.

3164 afișări
Imaginea articolului Trei pisoi prinşi în gheaţă au fost salvaţi de un bărbat, printr-o metodă inedită. Imaginile au devenit virale | VIDEO

Trei pisoi care prinşi în gheaţă au fost salvaţi de un bărbat, printr-o metodă inedită. Imaginile au devenit virale | VIDEO

Bărbatul a povestit întreaga întâmplare pe contul său de Facebook şi a ataşat un video. După viralizarea postării, acesta a reuşit să găsească pisoilor şi o nouă casă.

„I-am găsit pe micuţii aceştia de dimineaţă, în drum spre muncă. Cel mai probabil au fost abandonaţi. Sărăcuţii erau îngheţaţi în gheaţă, deci e posibil să fi petrecut acolo toată noaptea. I-am luat acasă, le-am dat apă şi mâncare. Păreau sănătoşi şi prietenoşi. Dacă vreun prieten caută să îşi mărească familia, anunţaţi-ne pentru că pisoii vor avea nevoie de o casă. Toţi trei par să fie masculi, i-am şi deparazitat”, a scris Diwisch, miercuri, pe Facebook.

A doua zi, bărbatul şi-a reactualizat postare şi a a anunţat că pisoii şi-au găsit un nou cămin.

„UPDATE Toţi cei trei ştrengari şi-a găsit azi un nou cămin, unde vor putea locui împreună, în loc să fie separaţi. Toţi trei mănâncă şi beau energic. Mulţumim tuturor că v-aţi gândit şi v-aţi oferit să îi adoptaţi”, a conchis Kendall Diwisch.

Foto Kendall Diwisch pe Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici