Video Un nou trailer pentru "Star Wars - The Force Awakens", lansat cu o lună înainte de premiera mondială. Un site care vindea bilete la noul film, blocat din cauza numărului de accesări - VIDEO

Noul trailer "Star Wars: Trezirea Forţei/Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", lansat luni, a devenit principalul subiect de discuţii pe Twitter şi a generat o veritabilă frenezie în rândul fanilor francizei "Războiul stelelor", care au blocat - prin numărul uriaş de accesări - un site ce vinde bilete în precomandă la acest lungmetraj.

3947 afișări

Trailerul acestui film are o durată de două minute şi jumătate şi a fost prezentat în premieră în pauza unui meci de fotbal american difuzat de postul ESPN, generând ulterior peste 17.000 de mesaje pe minut pe platforma de microblogging Twitter, informează Reuters. Trailerul a fost vizualizat pe YouTube de peste 220.000 de ori în primele 20 de minute după lansare.

Biletele pentru filmul "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", ce va fi lansat pe 18 decembrie în Statele Unite, au fost puse în vânzare în sistem de precomandă simultan cu difuzarea trailerului, pe site-ul Fandango, care a fost blocat temporar din cauza numărului uriaş de accesări.

Trailerul, în care apar "veterani" ai francizei "Star Wars", precum Harrison Ford şi Carrie Fisher, alături de o serie de personaje noi, debutează cu o imagine ce o prezintă pe Rey (Daisy Ridley), presupusa fiică a prinţesei Leia (Carrie Fisher) şi a lui Han Solo (Harrison Ford).

Carrie Fisher apare în trailer în rolul prinţesei Leia, cu coafura ei celebră, şi este îmbrăţişată de Han Solo. O absenţă notabilă este Mark Hamill, care îşi reia în film rolul Luke Skywalker, dar acest personaj nu apare în trailer.

Trailerul noului film, regizat de cineastul J. J. Abrams, oferă spectatorilor câteva informaţii preţioase despre direcţiile principale ce vor fi abordate în film şi despre provocările cărora vor trebui să le facă faţă personajele principale.

În trailer apar şi alte personaje esenţiale pentru intriga peliculei, precum Finn (John Boyega), Kylo Ren (Adam Driver) şi Darth Vader.

Până la acest trailer, fanii francizei "Star Wars" au putut viziona doar două astfel de filme de tip trailer - un clip de 88 de secunde, publicat în noiembrie, şi un clip de 2 minute, difuzat în aprilie, în care au apărut Han Solo şi Chewbacca.

Noul film din seria "Războiul stelelor" ar putea obţine încasări de peste 100 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în America de Nord şi încasări totale de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial, potrivit estimărilor formulate de compania de cercetări de piaţă Rentrak.

Luni, fanii britanici ai francizei "Star Wars" au cumpărat câteva zeci de mii de bilete pentru acest film, iar lanţurile de cinematografe din Marea Britanie au raportat vânzări record pentru tichete comercializate în sistem de precomandă.

Filmul "Star Wars: Trezirea Forţei", al şaptelea din această serie cinematografică, va fi lansat în Marea Britanie pe 17 decembrie, cu o zi mai devreme decât lansarea din Statele Unite a peliculei.

George Lucas a vândut compania Lucasfilm în 2012, pentru 4,05 miliarde de dolari, studiourilor Disney, care au anunţat ulterior că vor continua seria "Războiul Stelelor/ Star Wars" cu aceste trei noi filme.

Franciza "Războiul stelelor" a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum "May the force be with you" ("Forţa fie cu tine") au intrat în cultura populară mondială.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici