Vezi aici cum se distrează Justin Bieber - FOTO

Justin Bieber este nominalizat la două categorii ale premiilor Grammy, a vândut milioane de albume şi este cel mai mare star pop al momentului, însă imagini recente demonstrează că este de fapt doar un adolescent cu apucături imature, scrie dailymail.co.uk.

607 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cum se distrează Justin Bieber - FOTO

Vezi aici cum se distrează Justin Bieber

Cântăreţul s-a comportat mai degrabă ca un copil de şase ani în timpul unei cine la un restaurant indian. Probabil puştiul ar fi preferat un Happy Meal de la MDonalds în locul delicateselor indiene, deoarece şi-a ocupat toată seara jucându-se cu telecomenzi şi făcând feste.

La ieşirea din restaurant alături de garda sa de corp, Bieber a fost fotografiat cu o mustaţă desenată şi jucându-se cu un elicopter cu telecomandă.

După ce s-a plictisit de jucărie, Justin a aruncat-o pur şi simplu pe drum şi a lăsat-o acolo.

Însă starul poate fi iertat pentru comportamentul său infantil, deoarece programul său este atât de aglomerat încât îi permite foarte puţin timp pentru distracţii.

În ciuda faimei, Justin Bieber este un adolescent obişnuit. Recent, el a mărturisit că mama lui i-a închis telefonul mobil după o ceartă.

"Mama călătoreşte cu mine. Este adevărat că ne certăm, dar cred că orice părinte se ceartă cu copilul lui, şi eu o iubesc pe mama. Zilele trecute mi-a închis abonamentul la telefon, după ce ne-am certat pe o temă prostească", a declarat Justin.

Bieber, care a primit recent două nominalizări la premiile Grammy, a declarat că este încântat de acestea, pentru că a vrut mereu să câştige un asemenea premiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici