VIDEO Noi ne chinuim să construim trotuare normale, în timp ce alţii....le fac pe apă

Dacă la noi este greu să construim trotuare pe uscat, alţii reuşesc să le facă şi pe mare. În China, dar şi în alte ţări, au început să apară pontoane plutitoare, ce se mişcă în ton cu valurile.

1660 afișări
Imaginea articolului VIDEO Noi ne chinuim să construim trotuare normale, în timp ce alţii....le fac pe apă

VIDEO Noi ne chinuim să construim trotuare normale, în timp ce alţii fac trotuare şi pe apă

Podul sau pontonul este realizat din bucăţi de plastic ce sunt destul de rezistente pentru a putea merge pe ele, dar îndeajuns de uşoare pentru a pluti pe apă. Sistemul este simplu de instalat şi flexibil, potrivit pentru cei care au nevoie de un ponton improvizat, potrivit site-urilor care vând astfel de produse.

Astfel de produse se găsesc la vânzare şi pe site-ul Alibaba. Produsele se vând la bucată, una fiind în jur de 20 de dolari. Comanda minimă fiind de câteva sute de bucăţi, scrie BM.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici