VIDEO VIRAL: "M-am săturat de Bronco Bamma şi Mitt Romney". Fetiţa care plânge când aude de alegeri

O înregistrare video cu o fată în vârstă de patru ani care plânge în faţa părinţilor spunându-le că nu mai vrea să mai audă vorbindu-se despre "Bronco Bamma şi Mitt Romney" face senzaţie în Statele Unite, într-un spaţiu mediatic saturat de campanie cu cinci zile înainte de alegeri.

1518 afișări
Imaginea articolului VIDEO VIRAL: "M-am săturat de Bronco Bamma şi Mitt Romney". Fetiţa care plânge când aude de alegeri

VIDEOCLIP VIRAL: Americanii nu mai rezistă campaniei electorale. O fetiţă a început să plângă la auzul unui nou clip - VIDEO

Înregistrarea, postată pe YouTube de către mama lui Abigael, surprinde fata în timp ce plânge şi spune "M-am săturat de Bronco Bamma şi Mitt Romney". "De asta plângi?", se aude vocea mamei. Fata, care poartă o bluză "Hello Kitty", aprobă dând din cap.

"Se va termina curând, bine? Alegerile se vor termina curând", îi spune mama. Fata îi răspunde "Ok".

Videoclipul a fost văzut de peste două milioane de ori şi a suscitat comentarii interminabile pe Twitter şi pe reţelele sociale, pe care fata a fost numită rapid "Bronco Bamma girl". Ea a devenit simbolul anumitor americani care s-au săturat de campanie, după luni de dezbatere.

"Suntem cu toţii nişte «Bronco Bamma girl», atât de sătui de această campanie încât am putea să ne punem pe plâns", se întreabă un jurnalist de la The Christian Science Monitor's într-un material.

În urma unei anchete, s-a descoperit că fata a ascultat în maşină o emisiune NPR, postul public american de radio, care, între timp, şi-a cerut scuze.

"În numele NPR şi tuturor celorlalte mass-mediae, îi prezentăm scuze lui Abigael (...). Ar trebui să recunoaştem că această campanie a fost lungă şi pentru noi. Să ne spunem cu toţii «mai sunt doar câteva zile, mai sunt doar câteva zile»", a scris Mark Memmott, un prezentator al postului, pe blogul NPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici