Video Ion Cristoiu la „Marius Tucă Show”: Orban, Vela, Cîţu fac orice ca să apară în presă

”Marius Tucă Show” invitat a fost Ion Cristiou. Cunoscutul jurnalist şi publicist a dezbătut împreună cu Marius Tucă cele mai importante subiecte ale săptămânii care se încheie.

4019 afișări

O emisiune LIVE "Marius Tucă Show", pe care nu vrei să o ratezi, pe mediafax.ro.

Ion Cristoiu: Am încheiat o înregistrare şi am discutat despre hoţii de buzunare. Au spus ca s-au întors toţi în România. Şi ca la Roma nici măcar porumbeii nu mai fură. E pustiu. Va fi foarte greu.

Ion Cristoiu: E un fenomen interesant cu acest guvern. Ludovic Orban, Vela, Cîţu, Violeta Alexandru fac orice ca să apară în presă. Întotdeauna am avut o problemă TV de rating să descoperim lucruri ieşite din comun din viaţa politică. Ei ne fac ratingul si tirajul făcând tot felul de prosti. Ei n-au înteles că apar la televizor ca să comunice ceva. Domnul Vela e penibil.

C: Ca să scrii pe Facebook un text în care să pleci de la premiza că toata lumea vorbeşte despre geaca ta e în vecinătatea psihiatriei. Ar trebui dat afara numai pentru asta. Ceva e în neregula cu echilibrul ei.

T:  Trebuia să îşi ia medicamentele. Să se ducă acasă.

C: Nu e vorba că e penibil, ci că are o parere bună despre el. M-aţi pomenit pe mine zicând ceva de vesta mea? M-aş simţi penibil.

T: Fac orice. Sunt disperaţi să ajungă la televizor. Mi se pare incredibil ca aia de la cancelarie trimit programul lui Orban. Pe cine interesează? Demult n-am mai vazut personaje din astea pe scena politică.

C: Ei nu ies ca să comunice şi atunci sunt în stare de orice. (despre primirea medicilor din Italia) Orban a venit. N-avea nicio treabă. A venit doar ca să se vadă la televizor. Numai pentru asta trebuie sa se facă moţiune de cenzură.

T: Trebuie să anuntăm că starea de urgenţă va continua.

C: Liderii lumii se vor confrunta cu o problemă. Oamenii se vor duce în strada şi nu vor putea fi opriţi. Ori se fac că nu văd sau începe o nouă manipulare. Eu nu mai uit la numărul de morţi. La ora actuală trebuie sa inventezi altceva. Oamenii  mă întreabă când se va termina criza. Criza se va termina când nu se va mai discuta pe televiziune. S-a ajuns la o revolta faţă de statul în casî încât oamenii vor ieşi şi dacă ştiu că mor. Ştiţi că 55% din oameni nu le e frică de moarte?

C: După 15 mai să te ferească Dumnezeu  să te îmbolnaveşti de coronavirus. Niciun spital nu te va mai primi. Oamenii vor muri în continuare, dar în tăcere.

C: Oamenii nu pot sta în casă. Nu mai pot fi opriţi.

T: Dacă se ridică starea de urgenţa ce lege te obligă să porţi mască? E o recomandare.

C: Potrivit domnului Iohannis, masca e obligatorie de pe 15 de la 12 noaptea. E obligatorie în spatii publice inchise.

T: Statul trebuie să dea un ordin miliar ca pretul sa fie unic. Preţ unic pentru maşti.

C: Pentru a evita inegalitatea socială să fie mască unică. Nu e corect.

C: Ministrul Culturii unde e? În această perioadă trebuie să vină alţi ministri cu diferite idei de relansare. Poate facem la Teatrul Naţional o distanţare de 2 metri

T: Cine e Ministrul Culturii?

C: Pai nu e.

C: Cate cupluri s-au alcătuit online? La 12:03 se vor întâlni în parc. Este o prostie ca omenirea a învăţat ceva din criza asta. N-a învâţat nimic. Va fi un consum.. Va fi o nevoie de a trai. Aş pune taxa pe parcuri. Cafenelele când se vor deschide oamenii se vor duce doar de dragul de a sta acolo.

T: Noi nu ştim nimic din ce a făcut guvernul ăsta în ăstea 2 luni. La farmacia din Huşi a lui Tataru se vindeau maştile la supra preţ. Nu ştim nimic ce a facut Guvernul ăsta. Cum s-au luat măsurile? Cum se iau de acum înainte?

C: Suspendarea unui site trebuie făcută pe hotărâre judecătorească. Nici eu nu pot să interzic un ziar. Cine e în grupul ala? E vreun ziarist între ei? Ei nu se pot pronunţa asupra unui articol. Trebuie să fii competent în domeniu. De unde ştii că e fake news?

C: Aştept cu groaza încheierea carantinei pentru că n-am scris nimic. Am hotărât să mă apuc de lucru pentru mine începând de mâine.

C: Această perioadă a facut o revoluţie în presa. Nu mai poţi filtra o televiziune.

T: Cred ca presa a avut puterea de a reacţiona la o asemenea pandemie. Nu pot să fiu de acord ca cei din Guvern să apară în fiecare seară numai la o singură televiziune. Nu se poate asta.

C: La Guvern au avut 3 runde de întâlniri cu presa.

C: Premierul Orban era dator să explice la o conferinţa de presă de ce s-a întâlnit cu presa.

Despre Kim Jong-un

T:A murit sau n-a murit?

C: Daca cei de la CIA nu pot raspunde să se duca acasa.

T: Anul ăsta ce aţi dori să vedeţi? Unde aţi vrea să mergeţi?

C: Eu mă duceam pe la Nisa în septembrie. În Italia un an de zile nu va fi turism. Aş vrea să ma duc la Capri pentru că presupun că acum se găsesc locuri.

T: Eu credeam că aţi vrea să mergeţi în Coreea de Nord sau în Wuhan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici