Video Valentin Stan, la Marius Tucă Show: De ce nu poţi să stai frumos la teatru dacă în avion stai pachet cu masca pe faţă?

  • Astăzi nu mai conduce partidul, ci Securitatea, a spus analistul politic Valentin Stan, în cadrul emisiunii Marius Tucă Show
  • Valentin Stan consideră că declaraţia lui Klaus Iohannis, „În faţa unei boli eşti precaut sau eşti prost", reprezintă mesajul unui politruc
3901 afișări
Sinteza declaraţiilor:
 
V. Stan: Cine este în fruntea unui stat şi se referă la oameni făcându-i proşti, e un dobitoc sinistru, un imbecil, un politruc nenorocit.

V. Stan: Specialiştii americani demonstrează că ventilaţia şi filtrarea aerului ajută, protejează de infectarea cu noul coronavirus.

V. Stan: Ordinele acestor impostori de la guvernare, care au aruncat în haos întregul sistem de sănătate, care au pus bolnavi de cancer în expectativă, care au curmat mai mult ca sigur, nu numai vieţi, speranţe, destine, dar au curmat şi stări de agregare ale sistemului de protecţie sanitară din această ţară de doi lei.
 
 
Interviul acordat de Valentin Stan la Marius Tucă Show: 
 
Valentin Stan: Am o senzaţie de deja vu. Eu am trăit din plin când Ceauşescu demola biserici. Când Biserica Ordoxă se gudura spre Ceausescu. Astăzi nu mai conduce partidul, ci securitatea.

Despre ce a spus Iohannis -  „În faţa unei boli eşti precaut sau eşti prost"
 
Valentin Stan: Cum eşti? Deci în faţa unei boli eşti precaut sau eşti prost. Eu nu sunt precaut în faţa bolii. Şi atunci sunt prost? Cine spune aşa ceva, cine este în fruntea unui stat şi iese referindu-se la oameni, un astfel de personaj e un politruc. Cum aşa ceva? A zis Macron aşa ceva? L-ai auzit pe Putin, pe Trump? Unde ai mai auzit tu aşa ceva?
 
Marius Tucă: Şi-a cerut scuze.
 
Valentin Stan: El a rafinat puţin categorisirea oamenilor. Ţi-a spus că eşti prost pentru că nu eşti de acord cu el. Dacă tu vrei relaxare cum vrea Macron, dacă ţie ţi se pare că e asa cum îl vezi şi vrei saă iîi controlezi, să îi intrebi, să le ceri socoteală, eşti prost. Ghici cine te face prost. Ăla pe care l-ai votat.
 
Marius Tucă: Asta e culmea. După ce că l-ai votat, să te facă şi prost.

Valentin Stan: El a mai făcut chestia asta. Acest individ a fost ales de două ori. Eu l-am ales prima oară. Aceşti oameni îşi bat joc de popor, îşi bac joc de români, îşi bat joc de toţi.

 
Marius Tucă: Care partid nu e al noii Securităţi?
 
Valentin Stan: Toate sunt ale noii Securităţi. Cu asta se ocupă Securitatea acum.
 
Despre redeschiderea bisericilor
 
Valentin Stan: Îl mai ţii minte pe Andrei Baciu, om de bază al lui Iohannis? Andrei Baciu explică cum este cu bisericile. Secretarul de stat a comparat biserica cu o cârciumă. De aia închidem bisericile, din acelaşi motiv pentru care închidem restaurantele. Din cauza aerului condiţionat. Ăsta e Ministerul Sănătăţii care se ocupă să nu mori tu.
 
Am 1.000 de materiale de la prietenii tăi americani, care demonstrează că ventilaţia şi filtararea ajută să te protejezi de coronavirus.
 
Marius Tucă: Aer condiţionat la biserică nu prea este. Mi-am adus aminte de un studiu care spunea că aerul recirculat salvează vieţi.
 
Valentin Stan: Pe CNN vedem cum să călătorim cu avionul. De ce să considerăm biserica un stadion, nu e mai bine să o comparăm cu o cârciumă, că aşa ne învaţă Iohannis. Iată ce învaţă oamenii de la autorităţile care încearcă să îi ajute. Tu ai la vârf nişte lideri care te acoperă cu ocara şi îţi arată cum să te îmbolnăveşti nu cum să scapi de coronavirus.

Orban spune că preoţii nu pot să oficieze slujba cu masca pe faţă şi nici cei din cor nu pot să cânte cu masca pe faţă. El nu ştie că aia din cor nu stau printre enoriaşi, ei cântă într-un loc departe. De ce îi trebuie preotului în altar mască pe faţă?
 
Să nu ai nicio îndoială - dacă parohul unei biserici spune că este obligatoriu să se poarte mască, enoriaşii vor veni cu mască.
 
După acordul cu BOR au hotărât că se vor deschide bisericile la Paştele cailor. Nu deschid bisericile, dar au deschis păcănele şi Ikea. Ştii că s-au închis spitalele? Sunt oameni, mai ales bolnavi de cancer, care au murit pentru că s-au închis spitalele. Tătaru spunea pe 12 iunie că trebuie revizuită atitudinea.
 
 
 
Marius Tucă: Monica Pop şi profesorul Rafila au spus că bolnavii cronici trebuie să aibă acces la asistenţă medicală. 
 
Valentin Stan: Hotelurile dau faliment. Unde mănânci dacă n-ai restaurant? Orban a zis că, în general, hotelurile au terase şi că se poate servi masa afară daca vremea le permite.
 
 
Marius Tucă: Ciolacu a zis că votează starea de alertă. Ei de ce nu deschid restaurantele, bisericile şi teatrele? În Franta erau deschise restaurantele din 2 iunie. Din 15 iunie se redeschid restaurantele în Paris. Cum de Franţa deschide restaurantele, teatrele?
 
Valentin Stan: De ce nu poţi să stai frumos la teatru dacă în avion stai pachet cu masca pe faţă?
 
Marius Tucă: Se deschid cinematografele şi în Italia, şi în Franţa? La noi nu s-a deschis nimic. Ăştia au deschis toată lumea. 

Valentin Stan: Vorbim de preşedintele Franţei. Atenţie la conducătorii republicii franceze. Atunci când ai istorie, eşti cineva. Macron a zis ca luptă împotriva discriminării. Franţa nu şterge nicio urmă sau vreun nume din istoria sa. Vorbim de naţiuni care se reclamă de la o anume misiune în materia lor de definire şi configurare a contribuţiei la civilizaţie.

Despre criticile PNL la adresa PSD

Valentin Stan: Tu ştii povestea cum au furat cei de la PSD? Ştii că au furat bariera de la Ministerul Dezvoltării? Cîţu s-a prins şi a spus că sunt nişte găinării. Tu stii că pesediştii sunt terorişti economici?
Cîţu a spus că a aflat într-o emisiune definiţia terorismului. El a spus că vor pune toate documentele cu cheltuielile pe Ministerul de Finanţe, nu pe site, chiar sus pe Ministerul de Finanţe.
 
Valentin Stan: Tu zici că Iohannis te face prost în faţă..., dar ciuma roşie, parcarea din faţa Securităţii. Ciolacu are o apăsare cu Securitatea. El a spus ca a avut o percheziţie de la securitate în casă. Fii atent ca te face prost. Tu vezi de la cine aştepţi tu să îţi dechidă restaurantele, ca sa nu mai mănânci pe terasă când plouă. Tu stii că Ciolacu nu e prost?
 
Marius Tucă: Marcel Ciolacu ordinele cui le ascultă?
 
Valentin Stan: El vede elefanţi în Orban şi Băsescu, pe Iohannis nu îl vede.
 
Marius Tucă: Domnule profesor, într-o ţară în care suntem toţi proşti, dumneavoastră ce părere aveti?
 
Valentin Stan: Îţi dau ceva din 25 ianuarie 2015. Se referă la agenţii acoperiţi din presă. Sub comunişti, Securitatea era controlată de partid, acum nu mai este controlată de nimic. Unii dintre ei sunt şcoliţi afară şi asa au umplut toate ministerele. Unul dintre ele este Ministerul de Externe. Partidele sunt la ordin.
 
Marius Tucă: Urmează alegerile cu ciuma roşie.
 
Valentin Stan: E controlată. Iohannis e acolo, el are biciul de la Securitate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici