ALEGERI PARLAMENTARE în Alba: Teodor Atanasiu, cântăreţul Ionuţ Fulea şi foşti prefecţi, printre candidaţi

Toţi cei şapte parlamentari de Alba candidează în decembrie, unii dorindu-şi să schimbe mandatul din Cameră cu cel de Senat, precum liberalul Teodor Atanasiu, urmărit penal după referendumul din iulie. Printre candidaţi se numără însă şi cântăreţul de muzică populară Ionuţ Fulea şi foşti prefecţi.

1181 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE în Alba: Teodor Atanasiu, cântăreţul Ionuţ Fulea şi foşti prefecţi, printre candidaţi

Teodor Atanasiu (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

Toţi actualii parlamentari din Alba îşi doresc să candideze la alegerile din 9 decembrie, deşi unii dintre aceştia nu au fost confirmaţi oficial de partidele din care fac parte, iar alţii au schimbat partidul sau colegiul, în speranţa că îşi vor maximiza şansele de a câştiga un nou mandat.

Alianţa România Dreaptă (ARD) îi aruncă în lupta pentru Senat pe Alexandru Pereş, care are la activ două mandate de senator şi alte două de deputat, şi pe fostul prefect de Alba Ştefan Bardan, iar pentru Camera Deputaţilor pe actualii deputaţi Clement Negruţ şi Cornel Olar, dar şi pe fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba Sorin Bumb, pe fostul şef al Gărzii Financiare Alba Dorin Nistor şi pe interpretul de muzică populară Ionuţ Fulea. Toţi candidaţii ARD din Alba provin din PDL, partid care a câştigat la alegerile locale din acest an cele mai multe mandate de primar în judeţ, dar şi preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Alba Iulia.

TITLURILE ZILEI

În cadrul Uniunii Social Liberale (USL), PNL îl susţine pentru Senat pe deputatul Teodor Atanasiu, liderul liberalilor din judeţ, iar la Camera Deputaţilor pe fostul prefect Dan Coriolan Simedru, care a demisionat din funcţie pentru a candida, şi pe deputatul Călin Potor. PSD îl susţine la Senat pe actualul senator UNPR Nicolae Dobra, iar la Camera Deputaţilor pe liderul organizaţiei judeţene Ioan Dârzu, pe deputatul Radu Coclici şi pe preşedintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian.

În USL Alba, candidaturile nu sunt încă foarte clare deoarece colegiul în care PSD îl susţine drept candidat pe Ovidiu Jidveian a revenit în primă fază liberalilor, iar aceştia au anunţat că îl oferă Partidului Conservator, cu care sunt în alianţă. PC nu a desemnat încă niciun candidat pentru acest colegiu şi organizaţia din Alba a anunţat că nici nu intenţionează să facă acest lucru.

La Camera Deputaţilor, în Colegiul 1 Alba Iulia deputatul liberal Călin Potor îl are ca principal contracandidat pe democrat-liberalul Dorin Nistor. Tot aici, va candida viceprimarul municipiului Alba Iulia Dorin Şerdean, din partea PPDD, acesta candidând în vară şi la Primărie şi clasându-se pe a treia poziţie, după edilul Mircea Hava şi Călin Potor.

În Colegiul 2 Blaj-Sebeş, deputatul PDL Clement Negruţ va încerca să obţină un nou mandat, urmând să se lupte cu Ovidiu Jidveian, preşedintele PSD Alba Iulia. Jidveian nu a fost confirmat oficial drept candidat în acest colegiu, dar el şi-a anunţat intenţia de a candida.

În Colegiul 3 Cugir-Zlatna, fostul prefect Dan Coriolan Simedru (USL) va candida împotriva interpretului de muzică populară Ionuţ Fulea (ARD), iar în Colegiul 4 Aiud-Ocna Mureş bătălia electorală se va da între deputatul PSD Radu Coclici, care nu este nici el confirmat oficial, şi fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba Sorin Bumb, din partea ARD.

Mandatul de deputat în Colegiul 5 - zona Munţilor Apuseni va fi disputat de deputatul PDL Corneliu Olar şi preşedintele PSD Alba, Ioan Dârzu.

La Senat, în Colegiul 1 preşedintele PNL Alba, deputatul Teodor Atanasiu, candidează împotriva unui fost prefect de Alba, Ştefan Bardan, din partea ARD.

Colegiul 2 va fi disputat de senatorii Alexandru Pereş (PDL) şi Nicolae Dobra (UNPR, susţinut de USL).

 

Atanasiu (PNL), urmărit penal în urma referendumului, schimbă colegiul de deputat cu unul de Senat, principalul său opozant fiind un fost prefect

Preşedintele PNL Alba, deputatul Teodor Atanasiu, va candida la alegerile parlamentare, însă nu în colegiul Cugir-Zlatna pe care îl reprezintă în prezent în Camera Deputaţilor, ci în cel mai mare colegiu de Senat din judeţ, care cuprinde şi municipiul Alba Iulia.

El îl va avea ca principal contracandidat pe fostul prefect de Alba Ştefan Bardan (PDL). Cei doi s-au mai întâlnit şi la alegerile parlamentare trecute, când ambii au candidat în colegiul Cugir-Zlanta, însă, deşi Bardan a avut cel mai mare număr de voturi, mandatul de deputat a fost câştigat, după redistribuire, de Atanasiu, care se clasase pe a doua poziţie.

Teodor Atanasiu spune că a ales să candideze la Senat în Colegiul 1 pentru că astfel se vor mobiliza mai bine organizaţiile liberale din judeţ.

"Colegii mei mi-au spus că, fiind şi preşedintele partidului, mult mai uşor se vor mobiliza organizaţiile dacă voi candida pe colegiul de Senat care cuprinde trei colegii de Camera Deputaţilor. De data aceasta nu avem numai candidaţi liberali pe toate colegiile şi este foarte greu să mobilizezi organizaţiile PNL acolo unde nu candidează un liberal", a spus Atanasiu.

Întrebat dacă doreşte să fie o "locomotivă" la alegerile parlamentare şi să atragă voturi şi pentru colegiile de deputaţi din componenţa colegiului senatorial unde candidează, Atanasiu a răspuns că aceasta era cea mai bună soluţie ca "să fie implicate foarte activ toate organizaţiile în campanie electorală".

Teodor Atanasiu este la primul mandat în Parlamentul României, anterior fiind ministru al Apărării Naţionale şi preşedinte al AVAS în timpul Guvernului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Atanasiu a fost, în perioada 2004-2005, preşedinte al Consiliului Judeţean Alba, iar la alegerile locale din acest an a candidat din nou pentru această funcţie, fiind învins de democrat-liberalul Ion Dumitrel.

Ca ministru al Apărării Naţionale, Teodor Atanasiu s-a remarcat după ce a intrat într-un conflict cu preşedintele Traian Băsescu pe tema retragerii trupelor româneşti din Irak, dar şi după ce a fost suspendat din funcţie de şeful statului.

În vara anului 2006, Teodor Atanasiu - pe atunci ministru - susţinea că ştie de la Direcţia de Informaţii Militare că purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale de la acea dată, Adriana Săftoiu, ar da presei "pe surse" informaţii care să îl discrediteze. Săftoiu a depus o plângere penală împotriva ministrului pentru abuz în serviciu, iar o plângere similară a depus şi deputatul PSD Eugen Bejenariu. În aceste condiţii, s-a declanşat urmărirea penală, iar în 12 septembrie 2006, preşedintele Traian Băsescu l-a suspendat din funcţia de ministru al Apărării pe Teodor Atanasiu.

Ulterior, chiar dacă Atanasiu a atacat în instanţă suspendarea sa, nu a mai revenit în fruntea Ministerului Apărării, însă a fost numit preşedinte al AVAS, funcţie pe care a ocupat-o în perioada 2006-2008.

Potrivit declaraţiei sale de avere, Teodor Atanasiu avea în 2008, când a ajuns în Parlament, un teren în Alba Iulia şi altul în Cugir, o casă în Alba Iulia şi o casă de vacanţă în Cugir, din care deţinea o treime, şi un Opel Omega din 1999, iar în conturi avea, împreună cu soţia, 83.000 de euro, 18.000 de dolari şi peste 600.000 de lei.

În prezent, pe lângă bunurile menţionate, soţia sa a obţinut prin succesiune o casă de 300 de metri pătraţi şi un teren de 360 de metri pătraţi în Alba Iulia. Atanasiu mai are în conturi peste 320.000 de lei, iar soţia sa peste 89.000 de euro, 23.000 de dolari şi peste 280.000 de lei.

Singurele diferenţe sunt legate de venit, deoarece în 2007 Atanasiu a obţinut un venit de 529.000 de lei ca preşedinte al AVAS, membru în comitetul interministerial de finanţări, garanţii şi asigurări la Eximbank şi vicepreşedinte al Comisiei de Coordonare a Privatizării Electrica Muntenia Sud, iar în 2011, ca parlamentar, a câştigat de zece ori mai puţin, respectiv aproximativ 50.000 de lei. Liberalul a declarat în acest an că a împrumutat o rudă cu 50.000 de euro. În cazul soţiei deputatului PNL, aceasta a obţinut şi în 2007 şi în 2011 aproximativ aceleaşi venituri, respectiv peste 100.000 de lei.

După referendumul din acest an organizat pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, Teodor Atanasiu, alături de Dumitru Samson, fiul vitreg al ministrului Apărării, Corneliu Dobritoiu, este urmărit penal de către DNA Cluj, pentru infracţiuni la legea referendumului. În acelaşi dosar sunt cercetate şi alte patru persoane, membri ai lumii interlope.

Atanasiu este acuzat de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase de natură electorală partidului politic din care face parte, pentru promisiune, oferire sau dare de bani, bunuri sau alte foloase în scopul de a determina alegătorul să voteze în cadrul referendumului şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni. În rezoluţia de începere a urmăririi penale, procurorii afirmă că există indicii că în iulie 2012 Teodor Atanasiu, în înţelegere cu Dumitru Samson, a iniţiat o acţiune pentru mobilizarea electoratului din Transilvania şi Banat la referendum, prin sensibilizarea acestuia cu recompense în bani şi alte foloase materiale.

El spune că din luna august nu a mai fost chemat la DNA pentru alte audieri, precizând că se aşteaptă ca acest lucru să se întâmple chiar în campania electorală, având în vedere că este candidat.

Principalul contracandidat al lui Teodor Atanasiu, democrat-liberalul Ştefan Bardan, spune că doreşte să candideze pentru un mandat de senator deoarece cunoaşte foarte bine judeţul şi, în mandatul pe care l-a avut ca deputat în perioada 2004-2008, a avut 45 de iniţiative legislative, din care foarte multe au devenit legi.

Bardan susţine că îl recomandă şi mandatul de prefect al judeţului, în care a reuşit "prin muncă corectă" să schimbe imaginea Prefecturii şi a obţinut finanţare pentru trei proiecte europene.

"Doresc să fiu senator pe acest colegiu pentru că ştiu ce trebuie făcut şi vreau să duc problemele cetăţenilor şi ale administraţiei în Parlament", a spus Bardan.

Bardan este de profesie inginer şi a fost prefect al judeţului Alba în perioada 2009-2012, iar în perioada 2004-2008 a fost deputat de Alba din partea PDL.

El are, potrivit declaraţiei de avere, două terenuri în Alba Iulia, de aproape 1.500 de metri pătraţi în total, o casă construită în municipiu în 2008, iar soţia sa deţine o parte dintr-o casă şi un teren în Satu Mare.

Ştefan Bardan lucrează în prezent ca director în cadrul SC APA CTTA Alba - operatorul judeţean de apă, la care sunt acţionari Consiliul Judeţean şi consiliile locale din cele 11 oraşe şi municipii din judeţ.

 

Pereş vrea al cincilea mandat de parlamentar; contracandidatul său - senatorul Nicolae Dobra, cercetat pentru corupţie

Senatorul PDL Alexandru Pereş candidează pentru al cincilea mandat de parlamentar, însă nu în colegiul pe care îl reprezintă acum, ci în cel care include oraşele Sebeş, Blaj, Aiud şi Ocna Mureş, considerat un fief al PDL, partid care a câştigat cele mai multe primării din zonă la alegerile locale din vară.

Alexandru Pereş este de profesie inginer agronom şi fost rugbist de performanţă, fiind parlamentar din anul 1996. Pereş are la activ două mandate de deputat şi alte două de senator, iar în ultima legislatură a fost, pentru o perioadă, şi vicepreşedinte al Senatului.

Pereş spune că a hotărât să candideze într-un alt colegiu deoarece această zonă are potenţial agricol şi astfel se pliază mai mult pe experienţa sa privind agricultura şi dezvoltarea rurală. El a spus că până acum a reprezentat bine judeţul Alba în Parlament şi doreşte să facă acest lucru şi în continuare.

Pereş îl va avea ca principal contracandidat pe senatorul UNPR Nicolae Dobra, şi el fost membru al PDL.

Nicolae Dobra a fost ales senator PDL în 2008, după ce anterior fusese timp de mai mulţi ani consilier local în Sebeş. În acest an Dobra şi-a dat demisia din PDL şi a candidat la alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Sebeş, însă nu a reuşit să obţină decât aproximativ 700 de voturi. Dobra este colonel în rezervă, iar în perioada 1972-2001 a ocupat diverse funcţii de conducere în cadrul unor structuri militare din judeţul Alba.

Nicolae Dobra este judecat, alături de toţi consilierii locali din Sebeş din mandatul 2004-2008, într-un dosar de corupţie care se află în prezent în recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, instanţă căreia i-a revenit competenţa de soluţionare a cauzei tocmai datorită faptului că era judecat şi un senator.

Dosarul a fost instrumentat de DNA, care susţine că aleşii din Sebeş au vândut un teren subevaluat, pe care a fost construită ulterior fabrica de bere Albacher, de către compania Romaqua Group Borsec. Potrivit anchetatorilor, prejudiciul s-ar ridica la 3,38 de milioane de euro. Instanţa supremă i-a achitat în primă fază pe cei implicaţi în dosar, însă DNA a înaintat recurs.

Nicolae Dobra spune că vrea să candideze pentru un nou mandat pentru că sunt lucruri pe care le mai are de făcut în Parlament pentru colegiul pe care îl reprezintă. El susţine că a făcut până acum ceea ce a promis şi de aceea crede că merită un nou mandat.

 

Deputatul Călin Potor, trecut de la PDL la PNL, speră să câştige un nou mandat de deputat după ce a pierdut alegerile pentru Primăria Alba Iulia

Deputatul PNL Călin Potor speră să obţină un nou mandat în Colegiul 1, după ce în vara acestui an, la alegerile locale, a pierdut lupta pentru Primăria Alba Iulia cu democrat-liberalul Mircea Hava.

Potor a fost impus de conducerea centrală a PNL pentru a candida pentru un nou mandat deşi PNL Alba stabilise ca în acest colegiu să candideze purtătorul de cuvânt al organizaţiei, Angelica Mocan, ambii urcând pe scenă la lansarea candidaţilor USL de pe Arena Naţională.

Călin Potor a fost preşedinte al PDL Alba Iulia până în august 2010, când şi-a dat demisia din funcţie şi din partid şi ulterior s-a înscris în PNL.

El a fost viceprimar al municipiului Alba Iulia şi director al Spitalului Judeţean Alba.

Potor era cunoscut ca un apropiat al preşedintelui PDL Alba, Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, însă între aceştia au apărut anumite neînţelegeri, ceea ce a determinat ca în 2007 Potor să renunţe la funcţia de viceprimar al municipiului şi a fost numit director la Spitalul Judeţean Alba.

La alegerile din 2008, Potor a candidat din partea PDL la Camera Deputaţilor şi a câştigat cu peste 50 la sută din voturi un mandat de deputat în colegiul format în jurul municipiului Alba Iulia.

Potor a spus că doreşte să ceară voturile cetăţenilor pentru un nou mandat deoarece crede că i-a reprezentat cu cinste şi mai are o serie de proiecte pe care vrea să le rezolve în Parlament.

Potor are, potrivit declaraţiei de avere, aproape aceleaşi proprietăţi ca şi în momentul în care a ajuns în Parlament, adică un apartament, o casă şi un teren în Alba Iulia, aproximativ 35.000 de euro în conturi, dar şi o datorie de circa 100.000 de franci elveţieni. În 2011, Potor a primit moştenire o jumătate dintr-o casă şi dintr-un teren în Alba Iulia.

Principalul contracandidat al lui Potor este Dorin Nistor (ARD), care la alegerile locale a candidat pentru Primăria Sebeş, fiind învins de actualul edil, Alexandru Danciu (PSD), la o diferenţă de circa 100 de voturi.

Dorin Nistor este cunoscut ca un apropiat al preşedintelui PDL Alba, Mircea Hava, care l-a susţinut pentru a candida la Camera Deputaţilor. Nistor a fost şeful Gărzii Financiare Alba şi al OIRPOSDRU Centru.

Dorin Nistor vrea să candideze pentru Camera Deputaţilor deoarece crede că "e nevoie de sânge proaspăt printre cei care ne reprezintă în Parlament".

 

Deputatul PDL Clement Negruţ mai vrea un mandat în Parlament; el are acelaşi contracandidat din 2008 - Ovidiu Jidveian

Deputatul PDL Clement Negruţ candidează pentru un nou mandat la Camera Deputaţilor în colegiul pe care îl reprezintă, format din municipiile Sebeş şi Blaj şi comunele din jurul acestora, urmând să îl înfrunte, cel mai probabil, din partea USL pe Ovidiu Jidveian, preşedintele PSD Alba Iulia.

Cei doi s-au întâlnit şi la alegerile parlamentare din 2008, când Negruţ a câştigat mandatul de deputat cu peste 50 la sută din sufragii.

În primăvara anului 2011, Clement Negruţ şi-a dat demisia din PDL, după ce anterior renunţase la toate funcţiile de conducere în urma unui scandal în interiorul organizaţiei. El şi-a motivat demisia prin faptul că, după ce şi-a anunţat renunţarea la funcţiile politice deţinute în PDL Alba, a fost "atacat şi terfelit în fel şi chip" de colegii săi de partid. După câteva luni, Clement Negruţ a revenit în PDL precizând că doreşte să îşi finalizeze activitatea politică începută alături de colegii săi. Tot atunci şi-a anunţat şi intenţia de a candida pentru un nou mandat de deputat.

Negruţ are, potrivit declaraţiei de avere, două case în comuna Ciugud, una moştenită de soţie, un teren în aceeaşi localitate moştenit de soţie şi datorii în valoare de circa 112.000 de euro. El este şi lector la Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia.

Contracandidatul său din partea USL ar putea fi Ovidiu Jidveian, preşedintele PSD Alba Iulia. Acesta nu este confirmat oficial, dar a participat la lansarea candidaţilor USL de la Bucureşti. Jidveian este de profesie avocat şi din acest an este consilier local în municipiul Alba Iulia.

 

Prefectul de Alba a renunţat la funcţie pentru a candida la Camera Deputaţilor împotriva cântăreţului de muzică pupulară Ionuţ Fulea

Prefectul judeţului Alba Dan Coriolan Simedru a renunţat la funcţie pentru a candida la alegerile parlamentare din acest an, fiind desemnat candidatul USL în colegiul Cugir-Zlatna pentru Camera Deputaţilor, unde principalul său contracandidat este interpretul de muzică populară Ionuţ Fulea, susţinut de ARD.

Simedru a declarat că a hotărât să renunţe la funcţia de prefect şi să candideze la alegerile parlamentare după ce s-a consultat cu familia.

"Prin natura funcţiei de prefect, aşa cum am considerat eu că trebuie îndeplinită, am reuşit să fiu aproape de oameni şi de problemele lor. Decizia nu a fost una uşoară, dar, având susţinere inclusiv din partea familiei mele, m-am hotărât să candidez, fiind convins că, în calitate de deputat, voi reuşi chiar mai bine să găsesc soluţiile pe care populaţia le vrea şi le cere", a afirmat Dan Coriolan Simedru.

Dan Coriolan Simedru are 50 de ani şi a ocupat funcţia de prefect din luna mai a acestui an. Simedru a mai fost prefect în perioada 2008-2009, iar în perioada 2004-2008 a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba. Din 2009 şi până la începutul anului, Simedru a fost director la OIR POSDRU Centru. De asemenea, în perioada 1997-2004, Simedru a fost deputat de Alba din partea PNL.

În acelaşi colegiu candidează din partea ARD cunoscutul interpretul de folclor Ionuţ Fulea, în prezent consilier judeţean din partea PDL.

Ionuţ Fulea are 41 de ani şi afirmă că este membru PD de când a terminat facultatea.

El spune că a ales să candideze pentru Camera Deputaţilor deoarece crede că este nevoie de o schimbare şi de oameni care să lucreze pentru cei mulţi.

"Pentru mine, parlamentarul României trebuie să muncească pentru cei care i-au dat girul, nu să meargă în Parlament să doarmă", a spus Fulea.

Potrivit declaraţiei de avere, Ionuţ Fulea a obţinut, în 2011, din drepturi de autor peste "42.000" şi a primit sponsorizare de la o asociaţie de "12.700" fără să fie specificată moneda, ulterior el precizand că este vorba despre lei. Fulea are o casă în Alba Iulia şi instrumente muzicale în valoare de 5.500 de lei.

 

Deputatul PSD Radu Coclici candidează pentru încă un mandat, împotriva unui fost vicepreşedinte al CJ Alba

Deputatul PSD Radu Coclici candidează pentru un nou mandat în Colegiul Aiud-Ocna Mureş, pe care l-a câştigat la alegerile din 2008 cu doar 3.000 de voturi. Coclici s-a clasat atunci pe poziţia a treia, însă a reuşit să obţină mandatul la redistribuire.

Coclici a fost unul dintre cei mai discreţi parlamentari de Alba, neavând prezenţe foarte multe în mass-media locală sau participări la conferinţe de presă. El este preşedintele Filialei Alba a Patronatului Român, este asociat în două firme şi, potrivit declaraţiei de avere, singurul autoturism pe care îl deţine este un Aro M461 din anul 1974.

Principalul său contracandidat este democrat-liberalul Sorin Bumb, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba în perioada 2004-2008. Bumb este în prezent administratorul public al judeţului Alba, funcţie pe care a ocupat-o imediat după alegerile locale din vară.

 

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dârzu, şi deputatul PDL Corneliu Olar se luptă pentru a reprezenta moţii în Parlament

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dârzu, şi deputatul PDL Corneliu Olar se luptă pentru un mandat de deputat în Colegiul 5 Munţii Apuseni, zonă cunoscută şi ca "Ţara Moţilor".

Dârzu este consilier judeţean, fiind la al doilea mandat consecutiv. El este de profesie medic veterinar şi în prezent este implicat în conducerea a două companii din industria alimentară din Alba.

Potrivit declaraţiei sale de avere, Dârzu a câştigat, în 2011, 170.000 de lei ca director general şi 13.000 de lei ca preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei Prefera Foods şi 42.000 de lei ca vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei de lactate Albalact.

Principalul contracandidat al liderului PSD Alba este deputatul PDL Corneliu Olar, care reprezintă în prezent în Camera Deputaţilor Colegiul 5 Munţii Apuseni. Olar a fost primar în comuna Horea în perioada 1996- 2008, perioadă în care şi-a câştigat porecla de "Bill Clinton de Apuseni" după ce a denumit Primăria "Casa Alba din Horea", iar în birou a amplasat o sculptură din lemn, în mărime naturală, reprezentându-i pe fostul preşedinte american şi Monica Lewinsky.

Olar are, potrivit declaraţiei de avere, o casă şi o pensiune în Horea şi o cabană în Alba Iulia, iar în conturi are circa 145.000 de lei.

Corneliu Olar a declarat că şi-a dorit încă de la început să se afirme în Parlamentul României şi crede că a reuşit acest lucru. El susţine că are un răspuns pentru întrebarea "Ce a făcut deputatul Olar în Parlamentul României?" şi acest răspuns îl ştiu şi alegătorii din colegiul său.

 

Material realizat de Dan Lungu, corespondenti@mediafax.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici