Antonescu: PSD, pe cale să întemeieze o nouă religie, bazată pe a doua înfiinţare a USL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că reprezentanţii PSD sunt pe cale să întemeieze o nouă religie, bazată pe a doua înfiinţare a USL, după cum au fost întemeiate religii pe aşteptarea unei noi veniri a lui Iisus Hristos.

355 afișări
Imaginea articolului Antonescu: PSD, pe cale să întemeieze o nouă religie, bazată pe a doua înfiinţare a USL

Crin Antonescu (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Întrebat cum vede campania PSD legată de reînfiinţarea USL, Antonescu a spus: "Oamenii ăştia sunt pe cale, ai zice, dacă le vezi declaraţiile, începând cu ale lui Ponta, să încerce să întemeieze o nouă religie, bazată nu pe cea de-a doua aşteptare a lui Iisus Hristos, ci pe cea de-a doua înfiinţare a USL, iertată-mi fie comparaţia. Îi rog încă o dată să o termine, pentru că de fapt e o ipocrizie, dânşii mint. Nu au niciun fel de părere de rău pentru promisiuni neîndeplinite, altceva vor să facă. Ceva ce se vede clar de azi noapte cu probe, încearcă să fure acest moment, această speranţă, în folosul lor. Pentru că altfel nu le-ar scrie pe corturile electorale, pe undeva «USL e încă în viaţă», pentru că altfel nu ar lua titlul programului care a fost comun «România puternică» şi ar încerca să-l vândă fără timbre în această campanie electorală".

Antonescu a comentat, vineri dimineaţă, la Bucureşti, faptul că afişe electorale cu mesajul "USL trăieşte, votează PSD-UNPR-PC" au fost lipite pe panourile din Târgu Jiu, el spunând că acest gest nu îl miră, deoarece a mai afirmat că social-democraţii fură. "Nu mă miră. Nu v-am spus că fură? V-am spus că fură şi s-au şi supărat. Acum discutăm de chestiuni europene, ăstea nu-s chestiuni ca în Europa, astea sunt furturi de sorginte extraeuropeană", a spus liderul PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici