Video Anunţul despre un candidat unic PSD-ALDE la prezidenţiale, primit de liderii PSD. Ce spune colegul de la Bucureşti al Gabrielei Firea

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă a declarat, sâmbătă, că în şedinţa CExN nu s-a luat o decizie în privinţa candidaturii unice, PSD şi ALDE, la alegerile prezidenţiale, el precizând că le-a cerut colegilor săi ”corectitudine şi cinste”.

1472 afișări

”Nu am stabilit nimic”, a declarat pentru MEDIAFAX vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă, întrebat dacă s-a stabilit dacă PSD şi ALDE vor avea candidat comun la alegerile prezidenţiale.

El a mai spus că le-a cerut colegilor săi ”corectitudine şi cinste”.

”Eu sper să ne normalizăm. Să fim cinstiţi şi corecţi unii cu alţii - asta am spus înăuntru şi în asta cred.. Fără corectitudine şi cinste, unii cu alţii şi în afară nu o să ajungem nicăieri”, a afirmat Negoiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici