BIOGRAFIE: Valerian Vreme, nominalizat la Comunicaţii, a fost, până în 2007, membru al PNL

Deputatul PDL Valerian Vreme, nominalizat pentru portofoliul Comunicaţiilor, a fost membru şi lider al filialei Oneşti a PNL până în ianuarie 2007, când a devenit preşedinte al organizaţiei PDL.

337 afișări
Imaginea articolului BIOGRAFIE: Valerian Vreme, nominalizat la Comunicaţii, a fost, până în 2007, membru al PNL

BIOGRAFIE: Valerian Vreme, nominalizat la Comunicaţii, a fost, până în 2007, membru al PNL (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Deputatul Valerian Vreme s-a născut la Dorohoi la 13 iulie 1963, este căsătorit şi are un copil.

A absolvit Facultatea de Electrotehnică, Secţia Automatizări şi Calculatoare din Iaşi iar în 1993 s-a specializat în Franţa, în reţele de calculatoare. În 1995 a făcut cursuri de vară la Oxford iar în anul 2000 a obţinut un certificat în management la Open University of London. Are de asemenea un masterat în administraţie publică la Universitatea din Bacău iar în 2009 a absolvit Colegiul Naţional de Afaceri Interne la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" şi Colegiul Naţional de Apărare de la Universitatea Naţională de Apărare "Carol I".

În perioada 1987-1992, a lucrat la filiala din Oneşti a IIRUC Bucureşti ca inginer depanator mini şi microcalculatoare. Din 1992 până în 2000 a fost asociat şi director la firma uM-SOFT SRL Oneşti iar apoi administrator al grupului de firme uM-Soft & Microtec Oneşti.

În 1998 a devenit membru al organizaţiei din Oneşti a PNL, partid în cadrul căruia a activat şi a ocupat mai multe funcii până ianuarie 2007, când a devenit preşedinte al PLD Oneşti. Din decembrie 2007 este membru în Biroul Judeţean al PDL Bacău.

În perioada 2004 - 2008 a fost consilier judeţean la Bacău, iar din iunie 2008 a devenit consilier local la Oneşti.

Valerian Vreme are trei terenuri în Oneşti precum şi două apartamente, două spaţii comerciale şi o casă de locuit în acelaşi oraş. Are, de asemenea, un apartament în Bacău.

Are două credite bancare scadente anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici