Video Câţiva deputaţi au revenit în Parlament, echipaţi cu măşti şi puşi pe ceartă

  • Camera Deputaţilor s-a întrunit în şedinţă, cu participarea efectivă a aproximativ 20 de parlamentari
  • În sala de plen au fost în jur de 20 de deputaţi, suficient cât să menţină tensiunea între partide
  • Mare parte dintre parlamentari şi-au continuat activitatea online
809 afișări

În jur de 20 de deputaţi au ieşit din izolare şi au venit în Parlament, pentru a participa la şedinţa de plen. Restul aleşilor şi-au continuat activitatea online, aşa cum o fac de mai bine de o lună.

Deputaţii s-au întors, astăzi, în Parlament, pentru şedinţa de plen, după ce mai bine de o lună, activitatea s-a desfăşurat online. Se află, totuşi, în număr redus, păstrează distanţa de 1 metru jumătate şi poartă măştile de protecţie.

Sala de plen a fost dezinfectată, iar accesul restrâns. Preşedintele Camerei Deputaţilor a spus că regulile de igienă şi măsurile de distanţare socială au fost respectate.

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor: În acest moment, dezbaterile au loc în plenul Parlamentului, fizic. Şi vor veni din ce în ce mai mulţi parlamentari. Am luat luat act de toate sugestiile, atât de la domnul Arafat, cât şi de la DSP Bucureşti şi le-am respectat

Dintre cei prezenţi, social-democraţii au fost cei mai numeroşi. Deputaţi din PNL, USR şi PRO România le-au ţinut companie, aşa că e de la sine înţeles că cearta nu a lipsit şi că atmosfera din Parlament a fost completă.

Florin Roman, liderul deputaţilor PNL: În momentul în care mai veniţi să daţi lecţii PNL, la microfon, rugămitea e să vă uitaţi la dumneavoastră în ogradă.

Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD: Haideţi să nu plângem de milă incompetenţilor precum Flutur, precum Chiţac, care au luat la mişto această pandemie şi s-au ars. Haideţi să nu ne plângem de milă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici