Chifu: Veţi vedea de ce era negru Crin şi de ce avea Ponta nevoie de UDMR. Încă se joacă cele 50%

Consilierul prezidenţial Iulian Chifu scrie, pe Facebook, că, după ce vor apărea rezultatele alegerilor, se va vedea de ce Crin Antonescu "era negru" şi de ce avea nevoie Victor Ponta de UDMR, el susţinând că "încă se joacă cele 50%".

2166 afișări
Imaginea articolului Chifu: Veţi vedea de ce era negru Crin şi de ce avea Ponta nevoie de UDMR. Încă se joacă cele 50%

Iulian Chifu (Imagine: Facebook)

"Nu vă grăbiţi cu concluziile. Nu ştim încă procentele la ora 21. Abia ştim prezenţa la vot. Veţi vedea de ce era negru Crin şi de ce avea nevoie Ponta de UDMR. Pe care nu l-a obţinut, între noi fie zis. Nu ziceti hop până nu s-a sărit pârleazul. Încă se joacă cele 50%", scrie Chifu.

Conform rezultatelor exit-poll-urilor, USL a obţinut 54-57% la alegeri. 

După anunţarea acestora, preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că a discutat cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, şi de luni vor începe discuţiile pentru crearea unei majorităţi împreună cu Uniunea. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici