BPN a validat candidatura lui Predoiu. Gorghiu: Este un adversar redutabil pentru PSD

Biroul Politic Naţional al PNL a validat, joi, cu unanimitate de voturi, candidatura lui Cătălin Predoiu pentru Primăria Capitalei.

182 afișări
Imaginea articolului BPN a validat candidatura lui Predoiu. Gorghiu: Este un adversar redutabil pentru PSD

Conducerea PNL Bucureşti a validat în unanimitate candidatura lui Predoiu la Primăria Capitalei (Imagine Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto)

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, la finalul BPN, că noul candidat este un adversar redutabil pentru PSD, prin "decenţă", "integritate" şi prin un proiectul pe care îl are pentru bucureşteni.

"PNL a parcurs paşii procedurali statutari pentru validarea candidatului la Primăria Generală, a candidatului Cătălin Predoiu. Domnul Predoiu este în mod ferm, fără echivoc, susţinut fără excepţie din interiorul partidului de toţi membrii PNL", a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, la finaul şedinţei BPN.

BPN a validat şi candidatura deputatului Cristian Pocora pentru primăria sectorului 3.

''Sunt onorat de a fi primit acum câteva minute, în unanimitate, votul colegilor din Biroul Politic al municipiului Bucureşti pentru candidatura la primăria Capitalei'', a declarat prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

Candidatura sa va trebui să fie validată de comisia de unificare, care se întruneşte în jurul orei 15:00 şi, ulterior, de BPN PNL, programat pentru ora 16:00.

Europarlamentarul liberal Cristian Buşoi, primul candidat propus de PNL pentru Primăria Capitalei, îl va susţine pe Cătălin Predoiu şi, de asemenea, senatorul PNL Teodor Atanasiu, şeful de campanie al celui de al treilea candidat susţinut de PNL, Marian Munteanu.

Precizările privind implicarea celor doi au fost făcute de liderul PNL Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici