Decizia în cazul lui Dragnea, AMÂNATĂ pentru miercuri. REACŢIILE lui Dragnea şi Ponta

Membrii PSD veniţi luni la sediul partidului au fost anunţaţi că nu va mai avea loc şedinţa Biroului Permanent Naţional, aşa cum era programat şi unde Liviu Dragnea urma să îşi depună mandatul de preşedinte executiv, şi că o decizie în privinţa lui Dragnea va fi luată miercuri, în Comitetul Executiv.

2821 afișări
Imaginea articolului Decizia în cazul lui Dragnea, AMÂNATĂ pentru miercuri. REACŢIILE lui Dragnea şi Ponta

Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Potrivit unor reprezentanţi ai PSD, la sediul partidului au avut loc, timp de două ore, doar discuţii informale între liderii partidului, membrii social-democraţi fiind informaţi ulterior că nu va mai avea loc şedinţa Biroului Permanent Naţional (BPN), iar o decizie în cazul lui Liviu Dragnea va fi luată în Comitetul Executiv, programat pentru miercuri, începînd cu ora 16.00.

Înaintea discuţiei de luni, Dragnea a reiterat că nu renunţă la ideea de a-şi depune mandatul de preşedinte executiv al PSD, fiind o problemă de demnitate, chiar dacă mai mulţi colegi de partid au insistat să rămână în funcţie.

Dragnea: Mi-am depus mandatul, dar absolut toţi colegii au decis să fie discuţie în Comitetul Naţional

Liviu Dragnea a declarat, luni, după şedinţa Biroului Permanent, că mandatul său de preşedinte executiv a fost ”depus pe masa PSD”, dar ”absolut toţi colegii” au decis să discute această demisie în Comitetul Naţional, el spunând că se bucură că după 15 ani de muncă pentru PSD are asemenea susţinere.

Ponta: Dragnea a demisionat, dar membrii PSD nu au fost de acord, nu este corupţie

Liviu Dragnea şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte executiv al PSD, dar membrii de partid nu au fost de acord, spunând că suspendarea lui Traian Băsescu din 2012 a fost condusă de ambele partide, PSD şi PNL, iar funcţia politică este pierdută doar la corupţie,spune liderul PSD, Victor Ponta.

Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul "Referendumul".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici