Video DECLARAŢIA ZILEI: Alina Gorghiu anunţă că va demisiona din fruntea PNL dacă partidul nu va da numele viitorului premier. PNL a decis să îl susţină pe Cioloş pentru această funcţie

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a anunţat că va demisiona din fruntea partidului dacă PNL nu va da numele viitorului prim-ministru. Alina Gorghiu a declarat luni că decizia PNL de desemnare a lui Dacian Cioloş candidat pentru postul de premier după alegerile parlamentare, luată în unanimitate, este o ”decizie istorică”.

1047 afișări

”Am mai luat o decizie istorică. Decizia luată astăzi are tot numărul 140. Este vorba despre un vot dat în unanimitate pentru desemnarea drept premier a lui Dacian Cioloş”, a declarat Gorghiu, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al formaţiunii liberale.

Şeful Executivului Dacian Cioloş a fost desemnat luni de Biroul Politic Naţional al PNL candidat al partidului pentru postul de premier după alegerile parlamentare, decizia fiind luată cu unanimitate de voturi.

Preşedintele PNL Alina Gorghiu anunţase că va propune Biroului Politic al partidului desemnarea lui Dacian Cioloş drept candidat al partidului pentru postul de premier, precizând că a primit acceptul lui Cioloş în discuţia de luni dimineaţă de la Guvern.

Preşedintele PNL Alina Gorghiu a mai spus că Dacian Cioloş nu se va înscrie în partid şi că acest lucru nu îi încurcă pe liberali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici