Video DECLARAŢIA ZILEI | Viorica Dăncilă, aşteptată de protestatari la Prahova: Nu pot opri oriunde, dar pentru dialog avem toată deschiderea

Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de protestatari în Prahova, care au scandat împotriva Guvernului şi a PSD. Premierul a spus că nu poate opri oriunde, dar pentru un dialog ar fi fost deschisă.

1262 afișări

Câţiva protestatari au aşteptat-o pe Viorica Dăncilă, în Urlaţi, judeţul Prahova, cu pancarte şi un banner pe care au scris „#România fără hoţi”.

Întrebată ce părere are despre protestatarii care o aşteaptă peste tot prin ţară, premierul Dăncilă a spus că „în democraţie fiecare face cum vrea”.

„Eu cred că într-o democraţie fiecare trebuie să îşi spună punctul de vedere şi dacă nu devin agresivi, dacă nu jignesc, fiecare face cum vrea. Dar eu m-aş fi bucurat foarte mult dacă am fi putut avea un dialog, să ne spună care este nemulţumirea lor, să vină cu o soluţie, să vină cu o propunere, avem toată deschiderea de a discuta cu toată lumea”, a spus Dăncilă.

Întrebată, de asemenea, de ce nu a oprit să vorbească cu protestatarii, premierul a spus că „Nu pot opri oriunde, dar dacă veneau şi spuneau că vor să avem un dialog aveam toată deschiderea”.

Premierul Viorica Dăncilă se află, miercuri, în vizită în judeţul Prahova, unde verifică stadiul de implementare a proiectelor pe fonduri europene şi pe fonduri guvernamentale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici