Video Eduard Hellvig, despre protestele faţă de modificările legislaţiei penale: "SRI nu a avut nicio implicare"

Directorul SRI Eduard Hellvig a declarat miercuri răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor, că este evident faptul că Serviciul nu a avut nicio implicare în protestele de duminică, care vizau modificarea legislaţiei penale prin două proiecte de OUG, de către guvernul Grindeanu.

971 afișări

Întrebat dacă SRI a avut vreo implicare în proteste, Hellvig a răspuns: "Evident că nu a avut nicio implicare. Vom discuta şi în comisie aceste lucruri. Sunt absolut convins că vom lămuri toate aspectele care au fost în dezbaterea publică".

"Pentru mine, ca director al acestei instituţii importante în statul român, este extrem de importantă relaţia cu Parlamentul. Am fost parlamentar, înţeleg rolul Parlamentului în democraţie şi am toată disponibilitatea şi deschiderea de a avea o relaţie mai mult decât apropiată, corectă şi onestă cu Comisia de control", a adăugat Hellvig.

Hellvig a făcut aceste declaraţii înaintea audierii conducerii SRI de către noua Comisie de control a activităţii Serviciului.

La ora transmiterii acestei ştiri, şedinţa Comisiei SRI este în desfăşurare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici