Video Firea, despre Mircea Diaconu: Ca actor îl stimez, dar ca om politic Tăriceanu e 10 etaje mai sus

Gabriela Firea a comentat sâmbătă, înainte de şedinţa CEx PSD decizia lui Călin Popescu Tăriceanu de a se retrage din cursa pentru prezidenţiale şi de a-l susţine pe Mircea Diaconu, spunând că liderul ALDE este mult mai sus din punct d vedere politic şi nu înţelege strategia.

906 afișări

"Nu am înţeles nici din punct de vedere tactic de ce este mai valoros acum domnul Diaconu decât domnul Tăriceanu. Eu îl stimez pe dl. Tăricenau. Înţelegeam dacă s-a destrămat alianţa şi dacă dl. preşedinte Tăriceanu candida în continuare. Dar aşa nici dl. Tăriceanu nu mai candidează. Îl stimez pe dl. Dianconu ca actor, dar ca om politic Tăriceanu, ca să citez pe cineva, este cu 10 etaje mai sus. Nu înţeleg de ce s-a ajuns la această strategie politică. Nu sunt eu în măsură să imi dau cu părerea.", a declarat Gabriela Firea.

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că se retrage din cursa pentru prezidenţiale, iar ALDE, în alianţă cu Pro Romania, va acorda susţinerea independentului Mircea Diaconu.

Taguri:
psd,
firea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici