Video Florin Iordache, ministrul Justiţiei întrebat dacă Liviu Dragnea va beneficia de OUG privind Codurile: Nu...

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, s-a eschivat să spună marţi seara dacă şeful său de partid, Liviu Dragnea, va beneficia de OUG privind modificarea Codurilor penale, el susţinând că nu l-au interesat datele din dosar.

22730 afișări

Întrebat dacă liderul PSD va beneficia de pe urma dezincriminării abuzului în serviciu sau a infracţiunii de favorizarea infractorului, Iordache a replicat: ''Nu...''.

''Dumneavoastră cred că ştiţi probabil date din dosar. Nu m-au interesat date din dosar. Altă întrebare'', şi-a argumentat el răspunsul negativ care contrazice informaţiile publice pe această temă.

''Ordonanţa şi proiectele de lege nu s-au făcut pentru oameni politici sau pentru persoane. S-au făcut pentru infracţiuni şi o mai bună clarificare şi pentru punerea în concordanţă cu deciziile CCR'', a mai susţinut Iordache.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a fost marţi dimineaţa la sediul instanţei supreme pentru a participa la primul termen pe fond din dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi la fals, alături de alte persoane, printre care şi fost sa soţie, Bombonica Prodana.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici