Gabriela Firea va face plângere împotriva Ministerului Sănătăţii după ce i s-a blocat testarea paralelă

  • Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a precizat că va depune plângere împotriva Ministerului Sănătăţii şi a DSP
  • Primarul Capitalei a spus că în urmă cu două săptămâni reprezentanţi ai DSP au spus că sunt îndeplinite toate condiţiile pentru a da avizele necesare.
1998 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea va face plângere împotriva Ministerului Sănătăţii după ce i s-a blocat testarea paralelă

Gabriela Firea. Sursa FOTO: Facebook

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a precizat că va depune plângere împotriva Ministerului Sănătăţii şi a DSP după ce i s-a blocat testarea pe Arena Naţională pentru COVID-19, neprimind autorizare.

Firea spune că este vorba de abuz în serviciu şi zădărnicirea acţiunilor de combatere a bolilor. 

Primarul Capitalei a spus că în urmă cu două săptămâni reprezentanţi ai DSP au spus că sunt îndeplinite toate condiţiile pentru a da avizele necesare.

”Mâine depunem plângere pentru abuz în serviciu şi pentru zădărnicirea combaterii bolilor pentru conducerea DSP Bucureşti şi pentru conducerea Ministerului Sănătăţii. A venit o delegaţie de la DSP Bucureşti, au spus că spaţiul este foarte mare, nu există posibilitatea contaminării au spus că se duc la birou şi ne trimit avizul pentru testarea de tip anticorpi, dar acel aviz nu a mai venit. Conducerea ASSMB a sunat în fiecare zi şi s-a transmis că se lucrează şi că va fi trimis. Pur şi simplu ne-au amăgit, ne-au dus cu vorba, în dispreţ faţă de bucureşteni. Astăzi, când am invitat primele sute de persoane pentru a se testa şi a afla dacă au trecut prin boală, inopinat, a venit o altă delegaţie de la DSP Bucureşti, formată din trei inspectori, care ne-au cerut avizul DSP, pe care ei trebuiau să ni-l dea. Conducerea ASSMB a sunat din nou la DSP şi doamna de acolo a spus că nu a putut da acel aviz, deoarece a sunat la Ministerul Sănătăţii, de unde i s-a spus că, potrivit unui ordin de ministru, pentru activitatea de laborator nu se poate aviza Arena Naţională”, a afirmat Gabriela Firea, la România TV.

Firea spune că Ministerul Sănătăţii şi DSP vor să-i blocheze proiectele dar şi să ascundă amploarea situaţiei celor infectaţi de COVID-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici