Gorghiu, apel la vot: Tu ai primi fără rezerve în casă un individ suspect sau vulgar?

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu îi îndeamnă pe români să meargă la vot, sfătuindu-i să aleagă la scrutinul din 5 iunie ''pe cineva care să nu te dea afară din propria ta casă''.

1605 afișări
Imaginea articolului Gorghiu, apel la vot: Tu ai primi fără rezerve în casă un individ suspect sau vulgar?

Gorghiu, apel la vot: Tu ai primi fără rezerve în casă un individ suspect sau vulgar? (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

''Tu ai primi fără rezerve în casă un individ suspect sau vulgar? Te-ai aşeza la masă cu cineva lipsit de maniere, pus pe harţă sau pe scandal? Sau ţi-ai pierde vremea ascultând pe cineva care minte de îngheaţă apele? Ţi-ai lăsa copilul în grija unui pierdevară? Când votezi un primar, gândeşte-te că alegi pe cineva pe care urmează să-l primeşti în casa ta, în oraşul tău, în satul sau comuna ta, locul în care te întorci la cei dragi oricât de departe ai merge. Dacă nu ieşi la vot îi laşi pe alţii să aleagă pentru tine, aşa că mergi duminică la vot! Înainte de a pune ştampila pe un nume gândeşte-te bine dacă i-ai deschide uşa, dacă i-ai împărţi merindele tale sau măcar o după-amiază dacă ai împărţi-o cu el, dacă l-ai vrea de vecin sau dacă ai avea încredere să îi dai ceva împrumut. Alege cu mintea pe cineva care să nu te facă de ruşine, alege pe cineva care să nu te dea afară din propria ta casă!'', a transmis Gorghiu prin intermediul unui mesaj video postat pe Facebook.

La rândul său, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îi îndeamnă pe români să meargă la vot duminică ''cu mintea deschisă şi inima uşoară''.

''Duminică, 5 iunie, vă îndemn să mergeţi la vot şi să puneţi ştampila pe aceia care credeţi că pot face cel mai mult bine pentru comunitatea în care trăiţi. România are nevoie de încredere, de stabilitate, şi de gospodari adevăraţi în fiecare din localităţile ei. Nu votăm pentru un candidat sau altul, ci votăm pentru noi, pentru copiii şi pentru apropiaţii noştri. Votăm pentru siguranţă, sănătate şi educaţie, pentru civilizaţie şi viitor. Mergeţi la vot cu mintea deschisă şi inima uşoară, fiindcă duminică, 5 iunie, viitorul ascultă de voi pentru următorii patru ani'', a scris Dragnea vineri seara pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici