Kelemen Hunor: Am votat pe Manfred Weber pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a scris, joi, pe Facebook, că l-a votat pe Manfred Weber pentru a fi candidatul PPE la preşedinţia Comisiei Europene, pentru a se asigura că cei 50 de milioane de cetăţeni care aparţin comunităţilor de minorităţi naţionale autohtone au o voce puternică în PE.

443 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor:  Am votat pe Manfred Weber pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene

Kelemen Hunor: Am votat pe Manfred Weber pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene

„Am votat astăzi şi pentru ca cei 50 de milioane de cetăţeni europeni, care aparţin comunităţilor de minorităţi naţionale autohtone, să aibă o voce puternică în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Manfred Weber este candidatul cel mai credibil pentru susţinerea cauzei noastre, politicianul care reprezintă orientarea de centru a Partidului Popular European şi este capabil să unească toate organizaţiile şi partidele membre ale PPE. Suntem convinşi că, în calitate de preşedinte al Comisiei Europene, va depune toate eforturile şi pentru reducerea decalajului dintre Estul şi Vestul Europei. Transilvania se poate dezvolta doar într-o Uniune Europeană puternică, iar Europa va fi puternică numai dacă statele membre îşi unesc forţele şi aceasta va reprezenta o soluţie viabilă pentru problemele cu care se confruntă cetăţenii europeni. Îl felicit pe Manfred Weber şi îi urez mult succes în continuare!!”, a scris, joi, pe Facebook, liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Manfred Weber a fost desemnat liderul listei Partidului Popular European (PPE) în scrutinul europarlamentar din 2019 şi candidat pentru postul de preşedinte al Comisiei Europene, informează presa germană.

În prezent, preşedintele Comisiei Europene este Jean-Claude Juncker, care a fost şeful listei Partidului Popular European (centru-dreapta) în scrutinul europarlamentar din 2014.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici