Video VIDEO Klaus Iohannis a ajuns la gara din Kiev

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la Gara din Kiev. El se alătură celor trei lideri europeni, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, cancelarul german Olaf Scholz şi premierul italian Mario Draghi. Liderii vor avea convorbiri, urmate de o conferinţă de presă.

2170 afișări

Şeful statului român se alătură delegaţiei celor trei lideri europeni: preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, cancelarul german Olaf Scholz şi premierul italian Mario Draghi.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, cancelarul german Olaf Scholz şi de premierul italian Mario Draghi au ajuns, joi dimineaţa, la Kiev, după ce au călătorit circa 12 ore cu trenul, din Polonia.

Klaus Iohannis s-a alăturat după ce a urmate un alt traseu.

Volodimir Zelenski urmează să îi primească pe liderii europeni la Palatul Maryinsky, sediul preşedinţiei, pentru discuţii considerate cruciale înaintea summitului UE din 23-24 iunie. O conferinţă de presă este programată după-amiezii, apoi în program este un „prânz privat” târziu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici