Video Klaus Iohannis a votat pentru prima oară în Bucureşti, la Liceul Jean Monnet - VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a votat, duminică, pentru prima oară pentru alegerile locale din Bucureşti, el exercitându-şi dreptul de vot mult mai târziu faţă de alţi lideri politici.

1992 afișări

"Pentru mine a fost o premieră astăzi, a fost pentru prima oară când am votat în Bucureşti, fiindcă Bucureştiul acum este şi oraşul meu. Am votat pentru un Bucureşti modern şi european", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

El a refuzat să precizeze de ce a votat cu întârziere, în condiţiile în care PNL anunţase că au fost "probleme tehnice".

Preşedintele Klaus Iohannis nu a putut vota din cauza unor probleme tehnice, a anunţat duminică după-amiază purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, afirmând că până la ora 21 şeful statului îşi va exercita dreptul la vot. 

''Niciun om în România nu are dreptul să îşi exercite dreptul la vot decât dacă sunt îndeplinite condiţiile. Am înţeles că domnia sa a avut probleme tehnice de a fi prins într-o secţie de votare. Nu am mai multe informaţii. Nu a putut vota pentru că nu era prins într-o secţie anume, unde trebuia repartizat'', a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda , întrebat de ce preşedintele Klaus Iohannis nu a votat până la această oră.

Cezar Preda a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis va vota până la ora 21.

''Cred că până la ora 21 şi preşedintele României va vota'', a spus liberalul.

Iohannis este aşteptat la secţia de la Jean Monnet.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici