Video Liviu Dragnea, despre premierul Grindeanu: Are susţinerea mea şi din avion şi din afara avionului

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reiterat, marţi, susţinerea sa faţă de şeful Executivului, Sorin Grindeanu, precizând că premierul beneficiază de "toată susţinerea sa şi din avion şi din afara avionului".

247 afișări

Întrebat la ce decizie se aşteaptă marţi din partea Curţii Constituţionale, liderul PSD a precizat : "Eu nu aştept deciziile unei instanţe sau a alteia, judecătorii CCR se vor pronunţa şi în această cauză ca în altele".

CCR va dezbate, marţi, în şedinţă publică, excepţia de neconstituţionalitate ridicată în luna ianuarie de Avocatul Poporului la Legea 90/2001, care nu îi permite liderului PSD Liviu Dragnea să fie membru al Guvernului din cauza condamnării definitive cu suspendare.

Liviu Dragnea a mai spus, marţi, că nu se gândeşte la o eventuală funcţie de premier.

"Eu nu fac legătura între aceste două speţe şi componenţa Guvernului. N-am avut posibilitatea să solicit funcţia de premier pentru mine, aşa cum era firesc şi legitim. În momentul în care am luat decizia de a propune colegilor din partid şi preşedintelui soluţia cu Sorin Grindeanu, este o soluţie pe care o susţin în continuare. Nu l-am propus pentru a ocupa o funcţie pe termen limitat. Are toată susţinerea mea şi din avion şi din afara avionului", a mai declarat preşedintele PSD, la sediul instanţei supreme.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici