Liviu Dragnea: Încă nu ne gândim la o moţiune de cenzură. Să vedem cât are de gând să mai deconteze Guvernul

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că social-democraţii nu intenţionează ''încă'' să iniţieze o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Cioloş, variantă susţinută de liderii ALDE.

621 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Încă nu ne gândim la o moţiune de cenzură. Să vedem cât are de gând să mai deconteze Guvernul

Liviu Dragnea: Încă nu ne gândim la o moţiune de cenzură. Să vedem cât are de gând să mai deconteze Guvernul (Imagine Dragos Savu / Mediafax Foto)

''Nu, încă nu. Încă mai aşteptăm să vedem cât are de gând să mai deconteze capital negativ de imagine din partea unor miniştri'', a afirmat, ironic, Dragnea.

El a mai spus că îi va cere public premierului Dacian Cioloş să remanieze o parte dintre miniştri.

''Deja sunt de notorietate. Sunt câteva ministere care, din păcate, nu sunt conduse sau sunt conduse prost. Să vedem care e cea mai bună variantă politică din punct de vedere tactic pentru noi pe care o s-o adoptăm'', a conchis liderul PSD.

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu i-a cerut luni premierului să revoce o parte dintre miniştri, ameninţând cu moţiunea de cenzură.

''Când a venit în Parlament să ceară votul de încredere, noi am criticat foarte puternic, aproape vehement, această soluţie nepolitică. Iată, astăzi, se dovedeşte proastă. Avem o listă întreagă de miniştri care gafează permanent, nu numai prin declaraţii. Partea cea mai gravă e că şi acţiunile sunt criticabile şi reprobabile'', a declarat Tăriceanu.

El a precizat că se referă la miniştrii Agriculturii, Sănătăţii, Transporturilor, de Finanţe şi Justiţiei. Tăriceanu a spus că dacă Cioloş nu va îi va remania, atunci se poate confrunta cu o moţiune de cenzură.

''Nu e o idee. Este o discuţie care s-a mai făcut. E un punct de vedere pe care îl împărtăşesc şi cei de la PSD, după cum au şi declarat în această privinţă'', a susţinut Tăriceanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici