Video Dragnea: Decizia noastră este să-l susţinem în continuare pe Tăriceanu la şefia Senatului - VIDEO

PSD nu intenţionează să îi ajute pe liberali, care vor să-l revoce pe Călin Popescu Tăriceanu din funcţia de preşedinte al Senatului, a declarat luni preşedintele PSD, Liviu Dragnea

615 afișări

''Am discutat cu colegii. Opinia adoptată în unanimitate, decizia noastră politică este să-l susţinem în continuare pe dl. Tăriceanu la preşedinţia Senatului, nefiind motive, din punctul nostru de vedere, pentru care ar trebui să fie schimbat'', a afirmat Dragnea, după şedinţa conducerii PSD.

El a spus că merge luni după-amiază la grupul parlamentar al PSD din Senat pentru a comunica decizia senatorilor social-democraţi.

La rândul său, Călin Popescu Tăriceanu s-a declarat luni, în conferinţa de presă ce a avut loc înainte de finalul şedinţei PSD, sigur de susţinerea social-democraţilor.

"Am văzut că acest subiect a fost închis şi la PSD", a spus Călin Popescu Tăriceanu, întrebat dacă a mai discutat cu liderii PSD despre eventuala revocare a sa din funcţia de preşedinte al Senatului.

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că liberalii nu-şi doresc preşedinţia Senatului, făcând apel către social democraţi ''să vină cu un om la locul lui'', arătând că îl vor vota şi că Tăriceanu este de un ''populism deşănţat''.

Conducerea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) a validat, luni, candidaţii pentru funcţiile de primar la patru sectoare ale Bucureştiului, deşi iniţial discutase cu PSD despre împărţirea candidaturilor şi susţinere reciprocă.

ALDE nu şi-a anunţat deocamdată planurile în ceea ce priveşte Primăria Capitalei. În conferinţa de presă de luni, copreşedinţii ALDE Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin au refuzat să facă orice declaraţie pe această temă. Întrebaţi dacă unul dintre ei îşi va asuma o candidatură, cei doi lideri au precizat doar că nu există deocamdată nicio decizie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici