Video Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, ÎNTÂLNIRE cu premierul la Guvern. UPDATE: Preşedinţii celor două Camere au părăsit Palatul Victoria

Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu au participat miercuri, în jurul prânzului, la o şedinţă la Palatul Victoria, împreună cu şeful Executivului Viorica Dăncilă.

1827 afișări

UPDATE 15.13 Tăriceanu: Mersul meu la Guvern, să îi arăt premierului că are suport necondiţionat

UPDATE 15.28 Şedinţa de la Palatul Victoria, la care au participat Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi premierul Viorica Dăncilă s-a încheiat, preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului părăsind sediul Guvernului.

UPDATE 13.30 Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu au ajuns, în urmă cu puţin timp, la Guvern.

Anterior, Viorica Dăncilă declarase că nu se va vorbi despre Pilonul II de Pensii.

"Sunt liderii celor două partide care formează coaliţia şi e normal să avem o disicuţie. Uitaţi de Pilonul II. Nu discutăm despre Pilonul II în niciun caz. În mod sigur există bani pentru pensii şi salarii", a afirmat Viorica Dăncilă.

Întâlnirea de la Guvern a fost confirmată şi de premierul Viorica Dăncilă, aflată miercuri dimineaţa la un eveniment. Dăncilă a negat însă că subiectul ar fi Pilonul II de Pensii.

În ultimele zile au fost mai multe discuţii legate de intenţia Guvernului privind Pilonul II de Pensii. Viorica Dăncilă a anunţat o analiză în acest sens se desfăşoară la Ministerul Muncii, dar a exclus că acesta va fi desfiinţat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici